Var är USA på väg?

Allt har blivit politik, även företag är nu politiska, som tex GoFundMe, Amazon, Twitter, Facebook, etc. De ger pengar till organisationer som Black Lives Matter, etc. Men inte till att återuppbygga förstörda städer efter kravaller. De utesluter personer som har åsikter som inte passar, de senaste är GoFundMe som nu har blockerat Candace Ownes för att hon inte stöder kravallerna och George Floyds helgon förklaring.

Det finns många naiva amerikaner, ungefär som i Sverige. Om du bara tittar på CNN och MSNBC så blir din världsbild sned. Vissa nyheter kommer aldrig fram och dessutom är de nyheter som kommer fram till 80% bara ljug och fake news. T.e.x att arbetslösheten minskat till 12 procent meddelas inte på CNN, istället säger man att arbetslösheten för svarta inte minskat, vilket är helt fel, den har minskat till 13 procent. Allt för att måla en dålig bild av Trump, whatever it takes! New York Times skriver att George Busch inte stöder Trump i årets val. Detta dementerade George Busch som helt felaktigt. Listan är lång och de senaste 4 åren har man varje dag 7 gånger om dagen fått höra om Trumps Russia collusion, som både CNN och MSNBC t.o.m. idag ljuger om. Denna skandal kommer att uppdagas under de nästa 6 månaderna, men CNN, MSNBC, NYT, etc. Kommer att fortsätta att dölja sanningen.

The Silent Majority kallas nu the Silenced Majority. Vad som kan sägas utan straff har nu blivit ännu snävare. Man behöver bara säga ”All Lives Matter” för att bli kallad rasist och avstängd från sociala media. En editor av Bon Apetite tidningen, en mattidning(1) blev avskedad, man hade hittat en tweet från 2013(!) som inte var helt korrekt. En person på jobbet blev kallad till HR för att hon INTE hade skrivit något om George Floyd på sin Facebook sida. Varje dag avskedas folk p.g.a ett inlägg på Twitter eller annan media. Censuren och åsikts-monopolet är nu totalt, som i en totalitär stat.

Enligt opinionsundersökningar vill bara 15 procent defund polisen. Men, som under abolitionen av alkohol i USA, var det bara 20 procent som supportade detta, men det blev lag I alla fall. En aktiv och vokal minoritet kan styra majoriteten, speciellt om majoriteten har tystats ner, eller helt enkelt censurerats bort. Ivanka Trump fick inte tala på ett universitet häromdagen. Man vill inte höra andra ideer, det är för farligt. Snowflakes kan ju bli upprörda.

New York, New Jersey och California alla 3 stater democrat-run, toppar listan av stater som förlorar invånare. Dessa invånare flyttar till republikanska stater (och tar med sig sina liberala åsikter efter att de har förstört där de bott). De flyttar från höga skatter och avgifter plus en mycket ineffektiv byråkrati.

Generaler inom militären kritiserar Trump, detta har synkroniserats av democrat party, det är ingen slump att detta sker nu. De generaler (ex. Mattis et al) som kritiserar Trump har inte åstadkommit något under deras militärkarriär. Tvärtom de har varit bromsklossar och verkar inte ens kunna världshistoria, kanske beror på den undermåliga utbildningen....Många inom militären motsätter sig Trump, är inte detta början till myteri? Under de senaste 20 åren har den amerikanska militären blivit mer och mer påverkad av Pk-ism. Det finns nu 2 typer av generaler, ”war generals” och PK generaler. Dessa PK generaler sa ingenting när Obama och Biden planerade och försökte en tyst statskupp. Dessa PK militärer måste bort, det finns mycket för Trump att göra....i all byråkrati. Trump var nyligen tvungen att städa upp CDC (Center for Decease Control) när pandemin började. CDC har mycket stor budget och var inte alls förberedd för en pandemi. All byråkrati måste städas upp.

Om democrats inte förlorar stort i alla val i november (dvs val till guvenörer, mayor, judges, senaten, representanthuset och presidenten) så kommer detta mer eller mindre inbördeskrig att eskalera och USA går in i en mörk period, kanske blir totalitär stat. Soros organisationer har jobbat hårt på att sätta in radikala personer i lokala val. Resultatet ser vi nu. Mayors vil defund polis, aktivistiska domare som släpper kriminella fria men låser in folk som vill tillbaka till jobbet eller öppna sin butik mot regler om att hålla stängt pga COVID-19. Medborgare ser detta och ser hur systemet motarbetar laglydiga och belönar kriminellt beteende. Detta är bäddat för ”the perfect storm”.

Alla dessa rasistiska problem och missförhållanden händer i stater och städer som styrts av demokrater i årtionden. Demokrater har lovat utopier i 50 år men inget händer. Rasrelationer är idag sämre än någonsin. Obama skulle ju fixa detta, han var president i 8 år och t.o.m. full democrat kontroll av senaten och representanthuset. Obama (som f.ö. fick nobelpris) vill inte fixa detta, dessa problem stöder ju deras sak och aktiverar deras väljare. Man tar varje tillfälle att kasta mer bensin på elden. Obama bara eldar på det som nu händer, försöker inte lugna ner det hela.

Radikala har kapat Floyd incidenten, de har ockuperat delar av Seattle, de har nu väpnade vakter (de har ju propagerat mot vapen alla dess tider), men nu har tagit till vapen. Att ta bort gemene mans vapen har alltid varit deras agenda, så endast de (kriminella) kan ha vapen. Politiska ledare i Seattle beordrade polisen att 'stand back', de fick inte ens gå in och hämta sina personliga artiklar i sina omklädningsrum.

Det ser ut som Soros och det amerikanska utbildningssystemet har lyckats indoktrinera unga att USA är grundat på fel principer. Konstitutionen som begränsar vad statsmakten kan göra mot folket måste bort. Statsmakten måste få obegränsad makt. Detta så att den totalitära staten kan skapas och tysta all opposition.

Några referenser:
https://www.foxnews.com/us/defund-police-george-floyd-protest-reforms-ne...

https://www.foxnews.com/us/seattle-protests-armed-guards-local-businesse...

https://www.foxnews.com/opinion/tucker-carlson-we-were-lied-to-about-cor...

https://www.foxnews.com/media/chris-wallace-warning-cancel-culture

https://www.breitbart.com/economy/2020/06/11/corporate-donations-to-soci...

https://americanactionnews.com/politics/biden-believes-us-military-shoul...

https://www.breitbart.com/entertainment/2020/06/10/nolte-hbo-max-blackli...?
utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=daily&utm_campaign=20200610

https://www.foxnews.com/opinion/biden-trump-election-newt-gingrich

Publicerad av: 
Steve