Bloggare i bokstavsordning 

(Mest politiska bloggare)   
 

Affes statistikblogg - Invandringsstatistik mm.  
Allvarligt talat - En blogg av Eva Danielsson.  
Alternativperspektiv - Målet med denna blogg är att bidra med ett bredare perspektiv i många frågor där jag (Johan Persson) anser att mediekonsumenten antingen vilseleds eller blir serverad förenklingar eller rentutav lögner. Jag kommer att arbeta för att skapa ett mer funktionellt och verklighetsförankrat narrativ, och därigenom bidra till en mer framgångsrik, om än i vissa fall obekväm, debatt. Det gör ont när knoppar brister…  
Alvar Nyrén - En intressant faktablogg om klimat, börs, miljö, energi, demokrati mm.  
Amerikanska nyhetsanalyser - Poddar och text med analyser av Ronie Berggren, John Gustavsson och Björn Norström om aktuell amerikansk politik och med en del svenska inslag.  
Anthropocene - Lars Berns blogg: Ett partipolitiskt oberoende libertarianskt forum för debatt och opinionsbildning.  
Anti-PK-bloggen - En blogg av Torsten Sandström, professor em i civilrätt vid Lunds universitet. "Anti-PK-bloggen vill problematisera och kritisera den nya PK-religionen och dess predikanter. Min blogg står nämligen på det fria ordets sida!"  
Ann Heberlein - Heberleins etik, Ann Heberleins egen blogg. Ann är teologie doktor i etik, Moderat politiker, debattör, författare och föreläsare. Finns dessutom på Facebook, Twitter och ofta på Ledarsidorna  
Anton Stigermark - Antons blogg med nya och utvalda äldre inlägg.  
Anybody’s Place - Skarpa analyser och ofta med färska länkar till andra bloggartiklar.  
Arga blatten - Rolig och sann invandringskritisk invandrare. Intervju med Arga blatten av Aron Flam.  
Argument och Fakta - Denna webbplats publicerar information och debattartiklar som rör etnisk, religiös och annan kulturell mångfald i samhället. Vi tar inte bara upp de olika yttringarna av denna mångfald, utan också och framförallt frågor om hur staten bör vara organiserad och hur det politiska systemet - och vi själva! - bäst ska agera i samband med denna mångfald. Redaktör: Erik Sandewall. Se också Huvudteman.  
Avancemang - Opinion, kultur & satir. Tanken är att vända och vrida på diverse samhällsfenomen, även kontroversiella frågor, gärna historiska utflykter, ur ett mänskligt och frihetligt perspektiv.  
Bianca Muratagic - Skriver även på Katerina Magasin.  
...blott ett litet strå... "- har stängt! Den är ersatt av Trollhammarn.  
Bakom kulisserna - med ocensurerade nyheter.  
bubbavel - Satirisk blogg av Hans Odeberg.  
Carolin Dahlman - Pol. red. på Kristianstadsbladet - Egen blogg med referenser till Kristianstadsbladet (Skräder inte orden).  
Christopher Jarnvall - Hans egen blogg och Pod. Se även NB Nyhetsbyrån  
Cornelia Dahlberg - Samhällskritik blandat med diverse diskutabla konspirationsteorier och alternativ "vetenskap". Här skriver Cornelia om MagMa- Ett intressant initiativ bl.a. med stöd till dissidenter.  
Cornucopia - Blogg av Lars Wilderäng om det "mesta": ">  
Dan Eriksson - Om decentralisering, krypto och frihet på nätet.  
Dan Korn - Syns numera mest i andra skrifter och på andra sajter.  
David Eberhard - En blogg av överläkaren i psykiatri David Eberhard. Bra artiklar i artikelarkivet.  
Dekonstruktiv kritik - Kritiska och roliga poddar av Aron Flam.  
Den hälsosamme ekonomisten - Samhällsfrågor ur ett ekonomiperspektiv av Mattias Lundbäck på Timbro och Ekonomismus AB.  
Den Prefererade Fienden - Pas d'ennemi a gauche.  
Det nya paradigmet - Vad händer med världen på 20-talet. En blogg av Niklas Gerholm. Idag kan alla skrika på alla plattformar. Det berör mig inte. Jag vill nå de som inte skriker. De tysta. De som i all skymundan söker efter sanning. En beskrivning av bloggen finns här.  
Det Fria Sverige - vi står alltid på svenskarnas sida. Det fria Sverige är det svenska folkets intresseförening. Vi samlar tusentals svenskar för att skapa trygghet och framtidstro hos vårt folk i en tid av mångkultur och svenskfientlighet. Vi skapar våra egna samlingsplatser, bostadsområden, företagsnätverk och arbetar dagligen för att förbättra svenskarnas situation i vårt eget land.  
DGS - Det Goda Samhället - Med Patrik Engellau, Mohamed Omar m.fl. Genomarbetade politiska analyser med udden riktad mot VIK (Välfärdsindustriella komplexet). Devis: HÄR SKAPAS SAMTIDENS SJÄLVFÖRSTÅELSE  
EDUCAREMM - Tänkvärda tankar och många, långa kommentarer till inlägg på DGS och Fristad.  
Ejkorrekt - Pinglans Tankar – den ej politiskt korrekta bloggen  
Elisabet Höglund - är arbetande pensionär och frilansjournalist. Men mer än hälften av sitt liv ägnar hon åt måleri.  
Emanuel Karlsten - En blogg om det som inte finner annan plats. Se hans Kickstarter kampanj för att finansiera bevakning av EU-parlamentets omröstning om upphovsrättsdirektivet och paragraferna 11 och 13. Lovvärt!  
Emil Boethius blogg - Jag har med denna blogg/hemsida ett klart syfte, eller egentligen flera…  
EmmagrabersMedia - EmmagrabergsMedia är en Facebooksida med en tillhörande hemsida (denna) där det skrivs om maktmissbruket och korruptionen i Sverige.  
Ericson i Ubbhult - Frispråkig moderat.  
Erixon - Här förmedlar Dick Erixon - i hjärtat rebell - mer personliga reflektioner över svensk och utländsk politik. Bloggen startade i september 2003 och lever fortfarande om än i lägre tempo.  
Faktafabriken - En blogg av Mattias Lindberg. Argumenterar i korta texter om brottsutvecklingen och migrationens ekonomi.  
Femte juli - Femte juli är en nyhetssajt som bevakar yttrandefriheten på nätet. "Vi försvarar yttrandefriheten!"  
Fnordspotting - Österrikisk ekonomi, antiförmynderi och samtidssågningar. Finns även på Twitter.  
Foliehatteniteckomatorp - Bitsk blogg av Marcus Zadenius.  
Fri Debatt - Frihetlig tidskrift för opinion & kultur. Fri debatt ägs av Klassiskt liberala partiet, men drivs oberoende av dess partiprogram.  
Frihetsportalen - Frihet i stort och i smått. Drivs av Mats Jangdal och ägnas åt att lyfta fram frihetens värde och beskriva de hinder som reses för att begränsa den. Uppdateras dagligen och har en ordlista.  
Fristad - Oberoende Obekväm Oppositionell. Blogg av Hans Li Engnell.  
Genusdebatten - Jobbar för en värld fri från genusidioti. Med bl.a. Dolf a.k.a Anders Eriksson. Se rolig essä. Genusdebatten är numera (från 2018-04-06) stängd men finns kvar att läsa. Den har ersatts av Värdedjupet - En granskning av etablissemangets förnuftsvidriga dödssynder. Det ska bli intressant att se hur detta Inferno kommer att utvecklas.  
Genusnytt - Per Ström är jämställdist, vilket innebär att han varken är partisk för kvinnor (som feminismen) eller för män (som maskulismen). Istället tycker Per att båda könen ska ha SAMMA värde, rättigheter och skyldigheter.  
Gertrud1 - Den motvillige bloggaren. Vill räta upp debatten med genomarbetade artiklar i viktiga ämnen. Se t.ex. Socialdemokraternas maktgalna svek mot det svenska folket.  
Gunnar Walls blogg - Gunnar Wall, författare och frilansjournalist. Född 1951. Bosatt i Uppsala. Han är specialiserad på samhälle och rättsfrågor och har i många år ägnat särskild uppmärksamhet åt utredningen av mordet på Olof Palme.  
Har bland annat skrivit faktaboken: ”Mörkläggning – statsmakten och Palmemordet” (1997) som kommit med ny omarbetad upplaga 2020.  
Hagenbo - Tankar i samtiden och för framtiden, en blogg av Mikael Hagenbo. Olle Ljungbeck skriver ofta här t.ex. denna krönika om gräsrötternas vikt för skörden.  
Hagwall - Lokalpolitiker (M) i Stockholm.  
Hanif Bali - Moderat riksdagsman som väcker känslor. Finns också på Facebook och har numera också en podd som heter God Ton där han och Per Lindgren samtalar om aktuella ämnen enligt: "Två åsiktsmaskiner tar hjälp av inbjudna gäster i sin jakt efter vad som ska bli deras käpphästar. Högt och lågt varvas när samhällsfrågor, samtidsanalyser och struntsaker stöts och blöts. Hanif Bali och Per Lindgren är vänner sen flera år tillbaka. De håller inte alltid med varandra men de förenas genom sitt engagemang, ifrågasättande och nyfikenhet.  
Allt med God Ton™ såklart."  
Harriets blogg - Utanför åsiktskorridoren, "Min underbyggda mening" av Harriet Larsson. På denna blogg skriver ofta Olle Ljungbeck (Gävle) som t.ex. denna artikel om Det politiska förfallet.  
Helena Edlunds blogg - Skarpa och välskrivna analyser av aktuella samhällsfrågor. Helena har tyvärr slutat blogga, men sajten kan fortfarande nås 2021-12-15.  
Henrik Alexandersson - En frihetlig, konträr blogg som surfar på samtidens svallvågor. Alltid i opposition. En blogg av Henrik Alexandersson, (HAX). HAX skriver ofta på bloggen Mårtenssons meningar.  
Henrik Jönssons blogg - Henrik Jönsson är entreprenör, YouTuber & föreläsare – expert på IT-företagande, ledarskap och framtidsfrågor, och är en av Sveriges populäraste digitala samhälls­kommentatorer. Henrik har byggt flera framgångsrika IT-verksamheter, gett ut böcker om kultur och blivit en populär YouTuber med över en halv miljon videovisningar varje månad.  
HMF-medaljen - Dixi et salvavi animam meam. HMF-medaljen är en unik utmärkelse som tilldelas offer för missbruket av det juridiska begreppet ”Hets mot folkgrupp”. HMF används för att skrämma, brännmärka och ekonomiskt skinna en allt större del av befolkningen som reagerar mot övergrepp, våldtäkter, förnedring, stöld av samhällsresurser och allt annat som drabbar människor i det mångkulturella samhällets nu uppenbara sammanbrott.  
hotpot (politik) - Sajt med många intressanta artiklar. Ansvarig utgivare: Anders Ståhlberg  
Humorbibeln - Rolig.  

I allmänhetens tjänst - granskning av public service. Vi granskar public service, dvs. Sveriges Television, Sveriges Radio och Utbildningsradion. Som villkor för SVT:s, SR:s och UR:s sändningstillstånd gäller krav på opartiskhet och saklighet. Alltför ofta lever public service inte upp till dessa krav. Därför granskar vi public service.

Informationskriget.se - Informationskriget.se samlar viktiga nyheter och kommenterar dem ur ett nationalistiskt socialkonservativt perspektiv. Frihet, rätten att försvara sig och att leva hälsosamt sätt är ofta återkommande teman. (Red, Bra och läsvärd)  
Ingrid & Maria - Journalisterna som står på din sida.  
Inre exil - Thomas Nydahls blogg. Existens. Samhälle. Läsning. "Det som förgör Europa är fegheten, den moraliska fegheten, oförmågan att försvara sig, samt den uppenbara moraliska dypöl som kontinenten inte förmått ta sig ur alltsedan Auschwitz." Imre Kertész i Den sista tillflykten (översatt av Ervin Rosenberg)  
Iniskogen - En halvdan tanke från Stockholmstrakten. In i skogen kan det gå och in i skogen borde vi vara ofta. Om aktuella frågor och vandring.  
Inkonsekvenshen - Satiriskt Twitterkonto.  
Invandringsdebatten - En länksida av Jens Ganman om den svenska invandringsdebatten. Här får du ett varierat nyhetsutbud i invandringsfrågan och kan välja mellan en politiskt korrekt version och en politiskt inkorrekt.  
Invandring och mörkläggning - En saklig rapport från en förryckt tid, blogg av Karl-Olov Arnstberg och Gunnar Sandelin. Bloggexempel.  
Irakkriget - En annorlunda syn på Irakkriget och en del annat av Thomas Ek.   
Jacob Nordangård - Let's Conspire to Ignite. Musiker, stadsbyggnad, geografi, Wardenclyffe, forskare (nätverksstudier av global politik och hur politiska idéer formas och får spridning geografiskt) och ordförande i Stiftelsen Pharos.  
Jan Milld - Kritiker av Mångkulturen mm. Har gått från vänster till höger. Se också Vitbok av Jan Milld, om mångkulturen. Från 2009 men omfattande och i viss mån uppdaterad.  
Jan Sjunnessons blogg - Jans videofilmer finns på Swebbtv och han har en Facebook-sida: Framtidsmannen  
Jan Tullberg - Focused on the ethical norms to guide cooperation and conflict. The Darwinian perspective. Business ethics. Collective action. The rationality of the nation state These analyses focus on evaluating the present high immigration politics of Sweden, see Låsningen – en analys av svensk invandringspolitik. (Sporadiskt uppdaterad) Läs också Ekonomisk patriotism – ett otidsenligt sentiment?  
Jenny Piper - Politik, nyheter och samhällsdebatt blandat med personliga krönikor. Driven och engagerad fyrabarnsmor som följer samhällsdebatten och skriver politiska inlägg. Ämnena rör främst mina kärnfrågor – migration, rättsväsende och kvinnoförtryck.  
Jens Ganman - Säg att du skojar….. Läs en av hans verklighetsbeskrivande essäer här.  
Jessica Stegrud - Ej egen blogg men skriver på Ledarsidorna och på Twitter. Jessica har också en POD tillsammans med Ann Heberlein. Samhällsengagerad och diskussionslysten yttrandefrihetsvurmare.  
JMM.NU - Jag heter Jan Malmstad och jobbar inom säkerhetsbranschen. Innehållet på denna blogg varierar men oftast blir det politik och globalism som hamnar i skottgluggen.  
Joakim Lamotte - Oberoende journalistik. En äldre men numera nedlagd blogg finns på Hotlamotte. Se här en intervju med Joakim av Nyheter Idag.  
Joakim Ruist - En blogg med fakta av ekonomiforskaren Joakim Ruist, ibland på gränsen till åsiktskorridoren.  
Jonasmagasin - är en ny satsning från frilansjournalisten Jonas Persson. Innehållet på magasinet består av nyheter inom områdena politik, samhälle, teknologi samt krönikor. Jonas material publiceras i tidningen Nya Tider, Katerinamagasin samt Ingrid & Maria och här på det nya magasinet.  
Jonas WE Andersson: Samlade texter - Jonas WE Andersson är frilansskribent, manusförfattare, grafisk designer och debattör. Fd lektor Konstfack GDI. Kallar sig konservativ humanist, högerhippie och patriot.  
Josefin Utas - Mina egna tankar om nuet och framtiden. Vem är Josefin Utas?  
Julia Caesar Bra samhällskritik. Fanns tidigare på danska Snapphanen men har numera egen blogg, vilket beskrivs här.  
Kappan i vinden. Åsikter, sakfrågor och vardagsbestyr - En läsvärd blogg av Eja Zeijlon Thellman, 15 år gammal, född 2003.  
Kapten vrakplundrare - Anfäkta, anamma och regera. Sötvattenspirater, amöbor och vrakplundrare är ni allihopa. Crétins des Alpes!  
Katerina Magasin - Mycket läsvärt av Katerina Janouch, Eva-Lisa Demzin, Bianca Muratagic, m.fl om aktuella samhällsfrågor. Katerina finns också på Twitter och Facebook. Det finns också en supportergrupp på Facebook: Stå upp för Katerina Janouch som har många läsvärda inlägg och är öppen för nya medlemmar.  
Klimatsans - Klimatsans är ett öppet och fritt nätverk för sansad, faktabaserad information i klimatfrågan. Vi följer och granskar debatten samt kompletterar den med sans och vett, fakta och logik.  
Klimatupplysningen - Stockholms Initiativet, för en genomtänkt klimatpolitik. Förening har till ändamål att verka för en rationell klimat – och energipolitik baserad på sund vetenskap och sunt förnuft genom att sprida information inom dessa områden.  
Kommentaren.nu_2.0 - I am not bound to win, but I am bound to be true.  
Krister Renard - Krister finns också här men sajten uppdateras inte så ofta.  
Ledarsidorna - Alltid i opposition. Seriösa analyser, grävjournalistik och samhällskritik av Johan Westerholm, Ann Heberlein, Erik van der Haag m.fl. Finns också på Facebook och på Twitter. Se gärna Aron Flams intervju med Johan Westerholm.  
Lennart Matikainen Har också en Youtubekanal: Helhetsutveckling.  
lennart waaras blogg - Kommentarer kring politik, samhälle och kultur. (Bra!)  
Luai Ahmed skriver på Bulletin - Luai Ahmed finns också på Facebook.  
Ludvig P. Svensson - Frihetligt konservativa tankar.....  
Magasinet Paragraf - De flesta artiklarna är mycket PK men Börje Carlsson skriver bra och initierade krönikor om polisen som denna läsvärda essä och denna artikel om hur polisens förutsättningar blivit sämre med åren och att det krävs nya tag för att effektivt kunna jaga bovar. Den som vill försöka förstå hur vänstern tänker kan läsa Andreas Magnussons krönikor t.ex. denna. Se även Facebook-kommentarerna. Enligt Rebecka Uvell (2019-05-15) har Magasinet Paragraf övertagit rollen som vänsterns skitkastarhusorgan.  
Marcus Birro - Många bra synpunkter på samhällsutvecklingen och samhällstillståndet. Marcus skriver numera också på DagensPS.  
MED bloggen - MED:s egen blogg, partipolitisk. Många bra artiklar.  
Micke K - Sunt förnuft, svenska värderingar i ett sekulärt samhälle. En före detta borgare som fått nog av politisk korrekthet, lögner och fokus på fel saker i svensk politik.  
mickecarlssonsblog - Skillnaden mellan demokrati och diktatur är storleken på gapet mellan makten och folket. I min blogg visas hur gapet dag för dag blir allt större i Sverige.  
Mohamed Omar - Mohammed Omar (dvs Eddie Råbock) har också en egen blogg och podcast: Nya Ilconvito samt skriver på Det Goda Samhället.  
Mons Krabbe - Samhällsdebatt, historia och säkerhetspolitiska analyser.  
Motpol - Höger om åsiktskorridoren. Motpol är en identitär och konservativ tankesmedja med två huvudsakliga mål:  
Att lyfta ett spektrum av kultur som i allt väsentligt lämnas utanför ett allt trängre och enfaldigare svenskt offentligt rum.  
Att tjäna som forum för presentation och debatt av politisk ideologi, teori och praktik.  
Mårtenssons Meningar - MENINGAR OCH REFLEKTIONER OM HUR VI FORMAR VÅR VÄRLD OCH VÅRT VARANDE, I DET STORA OCH DET LILLA, I DET AVLÄGSNA OCH DET NÄRA. En blogg av Stefan Mårtensson  
NIX-TO-THE-SIX - Direktlänk till föreningens egen blogg med inlägg av Hans Jensevik.  
Pål Bergström - Under senare år har jag kommit att bli aktivist för full demokrati i Sverige. Målet är en värld i fred med respekt för grundläggande rättigheter där människor lever i frihet och välmående.  
Paulina Neuding - Hennes egen blogg, tidigare på Kvartal (chefredaktör), numera på Quillette som European Editor.  
Perra J:s blogg - En blogg av Per Johansson. Bra analyser av aktuella ämnen.  
Peter Harold - Skrivarens blogg - Skrivandet är frihet – jag skriver för friheten.  
Peter Krabbe - Världen i fokus – vem styr vår framtid och varför?  
Peter Springare - Skriver också på Nyheter Idag.  
Petterssonsblogg - Petterssons gör skillnad (Flera olika skribenter).  
Projekt Morpheus - Projekt Morpheus är ett medborgarjournalistiskt initiativ som står för yttrandefrihet och fri åsiktsbildning. Alla artiklar är av informativ, i viss mån grävande, karaktär.  
ProjektSanning - En blogg som drivs av Madeleine E Lilja Rönnquist med Jenny Piper, Patrik Norell, Ulf Lindhe, Göran Walther, Ronnie Wenngren och Chris Jonsson som skribenter.  
Purdahbloggen - Islam- och sjukvårdskritisk blogg av Mona Lagerström. Verkar väl underbyggd.  
Rasmus Dahlstedt - Att få människor att haka i och bli varse varandra, att få dem att börja samtala och avsluta varandras meningar.  
Ronie - Konservativa samhällsanalyser. Ett forum av Ronie Berggren för att driva opinionsbildning ur ett anglo-saxiskt konservativt perspektiv (tänk Republikanerna i USA eller Tories i Storbritannien) om andra saker än USA. Fokus riktas mot Sverige, Europa och Västvärlden. Se också Amerikanska nyhetsanalyser – där syftet är att presentera USA ur ett republikanskt perspektiv utan att för den sakens skull svartmåla demokraterna.  
Rosa Traktorn - WITH EYES WIDE OPEN – you see the truth. En blogg av Thomaz Wiberg. Finns på Facebook och Twitter också!  
Rune Lanestrand - Egen blogg med samhällskritik. Politik, jordbruk, Vänersborg, Sverige, EU och världen kommenteras av småbrukaren Rune Lanestrand.  
Sebastian Rushworth MD - I work as a junior physician in Stockholm, Sweden. I studied medicine at Karolinska Institutet and graduated in January 2020. I am a proponent of evidence based medicine. In other words, I think that medical diagnosis and treatment should be guided by the scientific evidence, not by expert opinion or personal anecdote, and certainly not by salespeople working for pharmaceutical companies. Författare till boken: COVID: WHY MOST OF WHAT YOU KNOW IS WRONG  
Skrivateljén - Skrivateljén drivs av Filippa Mannerheim, journalist, pedagog, läroboksförfattare och föreläsare.  
Stefan Torssell - Skriver också för Nya Tider.  
Sture Blomberg: Tro, vetande och vetenskap (Red. Bra och insiktsfullt om läkarvetenskap och medicin.)  
5ven55on - Mest sammanställningar av inlägg från andra bloggar.  
Sunt Förnuft - I Sverige är Sunt Förnuft en dissident. En blogg av Magnus Stenlund. Varför du bör prenumerera på Sunt Förnuft: För yttrandefrihetens skull!  
SVTBLOGG - En blogg av Thomas EK. HÄR SKAPAS KUNSKAP OM KORRUPT MEDIA, FAKE NEWS & SVERIGES PUBLIC SERVICE INC. Syftet med SVTBLOGG är att uppmärksamma och åskådliggöra missledande och partiska oegentligheter i vår public service nyhetsförmedling. Detta genom att peka på fakta.  
Tanja Bergkvist - Bloggen utgör ett led i kampen mot fördumningsindustrin, med fokus på genusvansinnet.  
Thewayofreason - Innehållsrik sajt av Fredrik Östman med bra essäer och ett partipolitiskt program. Ett viktigt dokument är Paris-deklarationen - Ett Europa vi kan tro på (och i). (Översättning av Fredrik Östman).  
Thomas Gür - Se också Kvartal.  
Thoralf Alfsson - F.d. SD-man i Kalmar och mycket seriös. Numera utesluten ur SD på tveksamma grunder. Statistik och kommunkritik från Kalmar och Småland och mycket mer.  
Tino Sanandaji - Hans egen blogg men finns också på Facebook.  
Tobbes Medieblogg - Ett litet fyrtorn i PK-havet. Tobias Svensson är också skribent i Nya Tider.  
Toklandet - Bullshit detected; i mängder i Toklandet t.ex. detta.  
Tommy Hanssons Blogg - Här bloggar Tommy Hansson om aktuella frågor.  
Trollhammar'n - trollhammarn.wordpress.com is no longer available. The authors have deleted this site.  
Tyckonomen - Samhällskritisk blogg av Johannes Nilsson. tyckonom.wordpress.com is no longer available.  
Ulsans blogg - Insiktsfulla kommentarer och referenser till det som händer i Sverige av Ulla Sandberg.  
Under tallen - En blogg av Erik Lidström. Mer eller mindre aktuella men läsvärda liberala, historiska och naturvetenskapliga funderingar.  
Uvell - Bra och grundliga analyser av skumma företeelser i Sverige av Rebecka Weidmo Uvell med ett borgerligt perspektiv. Alltid väldokumenterade. Numera delvis bakom betalvägg.  
Varjager's Weblog - I vår del av världen. En titt på fosterlandet och dess styrande elit med kritiska ögon.  
Värdedjupet - I som här inträden, låten förnuftet fara ... (En granskning av etablissemangets förnuftsvidriga dödssynder.)