Vi styrs nu av både klimatmodeller och coronamodeller...båda med fel parametrar.

Här I USA agerar vi baserat på modeller, modeller som inte fungerar och som har fel input så output blir fel, precis som klimatmodeller.
På måndag skulle 2.2 miljoner dö i USA enligt modeller, på onsdag 200 000 och på fredag säger samma experter att de inte litar på siffrorna från White House, men de var ju dem som kom med siffrorna till White House!

Trump och alla vi är kontrollerade av s.k. experter, Dessa experter litar på sina modeller eftersom de inte vet något heller.

Vi har nu stängt ner en 2000 miljarder dollar ekonomi i USA, detta kan inte fortsätta, vi har nu 10 miljoner utan jobb. Staten talar om för oss vem som kan jobba och vem som måste stanna hemma. Detta är rena drömmen för socialisterna/demokraterna. Förstör ekonomin, mer kontroll, mindre frihet, konstitutionen out the window, etc.

Vi får $1200 per person som stöd. Men det är de små bolagen som blöder och många kommer nog aldrig tillbaka. Pratade med en kompis som jobbar inom High Tech i Oregon, de har nu fått 20% pay cut och 3 månader att jobba hemma. De blir snart avskedade.

Pratade med kompis i Kina, han är tillbaka på jobbet och det mesta tillbaka till normalt. Pratade också med en kompis i Vietnam, det mesta stängt men de har face masks överallt och man måste ha den på. De har officiellt inga avlidna av corona i Vietnam. Vi kan inte fa tag i face masks här, slutsålt överallt.

Här i USA försöker varje stat köpa ventilators (50 stater), och de konkurrerar med varandra och bjuder högre priser, 50 stater plus federala FDA driver upp priserna. De köps fortfarande från Kina.

Nu kostar en ventilator $25 000.....

Här i vårt county är det utegångsförbjud mellan 23 och 5 Lite overkill får man säga. Men vi är försiktiga och vad staten än gör i en sån här situation så blir det fel, no win situation....

Vi måste få igång ekonomin väldigt snart annars gör vi irreparabel damage, kan inte repareras, det tar nog decennier att återhämta ekonomin. Att det var så lätt att förstöra en stormakts ekonomi, inga vapen behövdes.

Publicerad av: 
Steve