Dagens tips 2019-03-17 söndag

  Sverige
 1. Etnofascism i Regeringskansliet begraver frågan om hedersförtryck. (Vem är förvånad? Tänk på vilka som har inflytande i regeringen.)
 2. Plan B. (Ja, då blir ju i alla fall inte "forskningseliten" arbetslös, vilket ju annars skulle förstöra statistiken.)
 3. ”OSS ÄR EN FRÄLSARE FÖDD…” (Vem blir nästa "frälsare" och vad handlar det då om? Folkhälsan? Det spelar ingen roll bara det tar fokus från det viktiga.)
 4. För tjejer är klimatet problem och för killar invandringen! (Foliehatten förmedlar några insikter även om de är kontroversiella.)
 5. IS-anhängarna: Även kvinnorna är instabila bomber. (Att svenska myndigheter kommer att kunna hantera detta är föga troligt, och det man inte vill se, det finns inte.)
 6. Hej Leila, vilken ras är jag?. (Luktar 30-tal, reaktion från vänstern?)
  Världen
 7. Mellanösterns näst mest hatade folk (På 1970-talet i Saudiarabien var palestinska företag mycket uppskattade då de ansågs göra ett bra jobb och var pålitliga.)
  Yttrandefrihet
 8. Henrik Jönsson om Massövervakning: Det nya lagförslaget. (Detta är inte bra för yttrandefriheten. Vad gör kommande regeringar (eller denna) med insamlade data och hur är det datasäkerheten? Vi är inte långt från det kinesiska övervakningssystemet. Säg nej till din politiker!)