Dagens tips 2021-06-04 fredag

  Toppentipset

 1. Katerina Magasin: Sverige är redan ett ockuperat land – regeringen har underkastat sig de kriminella klanernas våld

 2. TV och Podd

 3. BREAKING NEWS! - Vacciner hotar fertiliteten - Lars Bern i Swebbtv Vetenskap nr 31. (---- OBS! Denna information tillåts inte för delning på facebook. Dela på mail, SMS, eller andra kanaler. ----
  Lars Bern rapporterar i detta program om en väletablerad vaccinforskare som gjort allvarliga upptäckter. Det handlar om att vaccin kan skada äggstockar och förgifta bröstmjölken för ammande barn.
  Det visar sig att spikproteinerna som bildas efter mRNA-vaccinernas inträde i kroppen inte stannar i det muskulära området där sprutan satts. I stället transporteras spikproteinet runt i hela kroppen och anrikas i olika organ.
  Efterhand har det visat sig att spikproteinet i sig, är mycket farligare än vad man tidigare trott. Nu visar flera undersökningar att spikproteinet är själva orsaken till de blödningar samt blodproppsbildningar som man tidigare upptäckte hos patienter som drabbats av den alvarligare sekundära fasen av Covid-19.)

 4. Swebbtv: Ledaren nr 69 - Varför snackar storägare på börsen ner kurserna? (Svenskt näringsliv börjar tala öppet om börskollaps. Och Dagens Industri låter domedagsprofeterna komma till tals. Man bör nog fråga sig hur det kommer sig att alla är så angelägna plötsligt, om att småspararen ska sätta in sina pengar på konto, just som den officiella inflationen tar ordentlig fart. Näringslivets moral har så kraftigt försämrats att även de högsta topparna börjar kunna jämföras med yrkeskriminella. Uppdrag Gransknings reportage om stridigheterna inom Industrivärldens sfär visar at man inte ens drar sig för att avlyssna, förfölja och mordhota varandra. Skattefusk går också bra, åtminstone om man har rätt efternamn och kontakter, tycker Handelsbanken, ända tills man kommer i bråk med ordföranden. Den som har hört att dessa avslöjanden föranlett någon inom SN, svenskt Näringsliv, att ta formellt avstånd, kan höra av sig; det förefaller vara mindre allvarligt att befrynda sig med organiserad brottslighet än att göra det med någon som kallas rasist i Aftonbladet. Magnus Stenlund)

 5. Sverige, allmän debatt och politik

 6. OLLE WÄSTBERG: Svar två till Patrik

 7. Gästskribent BIRGITTA SPARF: Mespartiet Sossarna

 8. Kultur

 9. MOHAMED OMAR: Karl Marx uppkallade sin son efter Guy Fawkes

 10. BITTE ASSARMO: Hälsingehambon med rötterna i gammal folktro

 11. Kunskap och vetenskap

 12. Johan Westerholm: Det svenska slaveriet – en afrikansk historia. Eller tvärtom (Red. Intressant och läsvärt men bakom betalvägg.)

 13. Media

 14. Julia Caesar: Media har sålt pressfriheten till vaccinindustrin

 15. GUNNAR SANDELIN: SVT:s ”Öppet arkiv”: En spegling av kulturvänstern under 60 år

 16. Yttrandefrihet

 17. PATRIK ENGELLAU: Ett Galilei-moment

 18. Rättsväsende

 19. Bulletin: Karl Hedin: Den nuvarande regeringen bär ansvaret