Dagens tips 2021-02-05 fredag

  Toppentipset

 1. Foliehatten: Dårarnas invandringsfestival fortsätter! (Red. Hur galet kan det bli? Utan gräns!)

 2. TV och Podd

 3. Swebbtv: Lars Bern: Varför tillåts inte verksamma medel mot Corona? (Lars Bern förklarar att det finns en viktig medicin skulle ha kunnat rädda många tusen personer från död i Covid-19. Det handlar om hydroxiklorokin, en välkänd medicin som har använts under många år vid behandling av malaria. Den används av miljontals människor i Afrika mot malaria och kostar nästan ingenting och ger vid normal behandling inga speciella biverkningar.
  Lars Bern förklarar att Covid-19 består av flera faser och det är i den allra första fasen av Covid-19 som hydroxiklorokin är verksamt. Då motverkar den virusangreppet. I en senare fas är medicinen inte särskilt verksam utan den måste tas tidigt i sjukdomsförloppet.)

 4. Brighteon: Situation Update, Feb. 3, 2021 - America to split into FREE states vs censored "slave" states (Red. Intressant, värt att spendera tid på att lyssna på Mike Adams.)

 5. Swebbtv: Ledaren nr 36 - Vårt försvar är en sminkad gris. Det kan Putin syna. (När Biden lägger om kursen 180° för att radikalisera USA och den globala säkerhetspolitiken gör ett paradigmskifte likaså, så beror det på en anpassning till Kina. Tecken talar för att USA i den processen kommer acceptera Rysslands ambitioner att bli en europeisk stormakt med egen maktsfär. Det vi då måste minnas är att själv är bäste dräng: utan eget försvar så tar man oss. Näst bäst är att inse realiteterna och söka skydd som är mer trovärdigt och handfast än det vi har i dag. För tyvärr så är det minst lika illa ställt med det svenska yttre försvaret som med det inre. Ingen har brytt sig på ett par decennier. När försvarsministern kallar SD:are för sminkade grisar, så är det bl a för att de och de borgerliga partierna nu kräver att man gör något för att skydda oss.)

 6. Sverige, allmän debatt och politik

 7. Uvell: Utlandsföddas gräddfil i pandemin

 8. The Way of Reason: Kommentarer som kunde ha funnits på DGS

 9. NewsVoice: Insider Catherine Austin Fitts om Mr Globals centralplan för världen och covidkrisen

 10. Big League Politics: Ecotyrant Greta Thunberg Accidentally Exposes That Her Social Media Content is Curated by Handlers (Red. Det visste vi redan men nu är det bevisat. Kommer vi att läsa om detta i MSM?)

 11. Nix to the Six: Vad som återstår – plikten att ta ansvar

 12. PATRIK ENGELLAU: Mänskliga drivkrafter

 13. Gästskribent EINAR ASKESTAD: Den heliga viljan

 14. Infrastruktur

 15. fPlus: Den akuta elkrisen. Kraftverkschefen: Då slocknar Sverige – räkna med akuta elkriser framöver

 16. Johan Westerholm: Så riskerar elbristen att kortsluta elnätet

 17. Islamisering

 18. Gatestone: Franska skolors religiösa förvandling

 19. Migration

 20. Nya Tider: Fler utdelade medborgarskap 2020 än någonsin tidigare – över 80 000

 21. Ekonomi och arbetsmarknad

 22. fPlus_ Det svenska skattetrycket. Experterna eniga: Finansministern har direkt fel om skatterna

 23. Media

 24. Uvell: Helt rätt, SR

 25. Uvell: Hur mår pressetiken på Expressen?

 26. GUNNAR SANDELIN: Fotbollens och journalistikens dubbla måttstockar