Dagens tips 2021-01-18 måndag

  Toppentipset

 1. Torsten Sandström: Deutsche Bank varnar för ekodiktatur (Red. Direktlänk till artikeln på Klimatupplysningen.)

 2. TV och Podd

 3. Swebbtv: Magnus Stenlund kommenterar valmyndighetens mörkade av attacken under valvakan 2018. Fjärde Statsmakten nr 75 B. (Vi har ju tidigare berört valet i USA och de nedstängningar av presidenten som skett i sociala medier. Detta reflekterar på ett sätt den misstänksamhet som finns angående valet i Sverige. I Sverige sker rösträkningen manuellt och det bör leda till att resultatet blir densamma oavsett sändningen från Valmyndighetens hemsida. Det är inte så lätt att manipulera rösträkningen utan att det märks.)

 4. Kvartal: "Varför söka förklaringen till något som inte händer?" (Programledare: Jörgen Huitfeldt | Med Christian Rück. I den tredje delen i intervjuserien "Generation ångest" vill psykiatriprofessorn Christian Rück höja ett varningens finger: "Talet om en växande psykisk ohälsa har inte stöd i de mätningar som görs", säger han. Enligt honom behöver vi ändra vår syn på det lidande som inte är sjukligt utan hör till ett vanligt liv. På så sätt kan mer resurser gå till de verkligt sjuka.)

 5. Öystein Rönne: Coronahysterin 6.6 - Så här är det! (Superbra video som förklarar allt. Red. Om videon är borttagen så finns den också på nontube.)

 6. Swebbtv: Om statsfeminism i Sverige med Christian Sörlie Ekström

 7. Sverige, allmän debatt och politik

 8. Katerina Magasin: “De enda som vill skydda mig som invandrare är SD – de andra partierna vänder mig ryggen”

 9. Johan Westerholm: Med en enad front mot media och befolkning

 10. RICHARD SÖRMAN: Demokrati till varje tänkbart pris?

 11. PATRIK ENGELLAU: Öppet brev till Nancy Pelosi

 12. Kultur

 13. MOHAMED OMAR: Disney skulle främja ”mångfald”, anklagas för att främja ”vit makt”

 14. Kunskap och vetenskap

 15. Finn Andreen på Mises: Utbildningen av den moderna socialisten

 16. Utrikes

 17. Durden Dispatch: Bill Gates Becomes America's Largest Farmland Owner While 'Great Reset" Says Future Is 'No Private Property' (Red. Det är hög tid att fundera på vad "The Great Reset" innebär för alla utom de rikaste.)

 18. Foliehatten: Epoken Angela Merkel är nu slut och ny efterträdare valdes igår!