Klimatet

En samling artiklar och videofilmer om klimatet, klimatångest, "klimathotet", och "klimatskepsis".

  1. SwebbTV: Intervju med energiexperten Elsa Widding.
  2. SwebbTV: Fjärde statsmakten med Lars Bern om SVTs klimatbedrägeri i "Ekdal och Ekdal". (Botar klimatångest men ökar rädslan för en samhällskatastrof om klimathysterin får fortsätta. En perfekt introduktion för den som vill förstå verkligheten.)
  3. Why Renewables Can't Save the Planet - En aktivist som kommit till insikt.
  4. Klimatångest blues - av Jacob Nordangård, 2019-02-08. Nu väntar vi på musiken,
  5. Save our Species – Bokrelease ”Rockefeller – en klimatsmart historia” - På annandag påsk, Jordens Dag, den 22 april 2019, släpps Jacob Nordangårds bok Rockefeller – En klimatsmart historia. En rafflande och paradoxal historia om hur familjen som gjorde mänskligheten beroende av olja vände sig emot den verksamhet som gjorde John D. Rockefeller till den rikaste mannen i USA, och familjen till en av de mäktigaste i världen.
  6. Vetenskapsmän i Italien går emot klimathysterin - En stor grupp italienska vetenskapsmän har gjort ett starkt uttalande mot dogmen om människans påverkan på klimatet och varnar för de katastrofala konsekvenserna av en politik för att minska koldioxidutsläppen.
  7. Grönlandsfloppen Det var inget värmerekord i juli 2019! Nyss meddelande danska SMHI att de mätt fel. Det var inte alls något rekord på 4,7 grader i juli utan 2 minusgrader.