Klimatet

En samling artiklar, dokument och videofilmer om klimatet, klimatångest, "klimathotet", och "klimatskepsis".

 1. Dags för IPCC att erkänna sina fel - IPCC:s teori om AGW, Anthropogenic Global Warming, ett tag utökad till CAGW, Catastrophic Anthropogenic Global Warming, innan den bytte spår till Climate Change har avslöjats med allvarliga fel angående följdverkningarna.
 2. Here's The Real Reason Why Some People Still Think Climate Change Isn't Happening - Här förklarar David Hall, Senior Researcher of Politics, från Auckland University of Technology att klimathotsskeptiker inte kan övertygas med fakta (!), utan de (Red. vi) vägrar tro på klimatkrisen beroende på personliga orsaker, åtaganden och övertygelser. (Red. Klimatalarmisterna har alltså insett att det inte finns några fakta för deras sak och vill därför slå oss i huvudet med att vi har fel värderingar och alltså är oemottagliga för deras s.k.fakta.)
 3. There Is No Climate Emergency - 500 internationella forskare och experter har undertecknat en skrivelse till IPCC. I brevet skriver man bl.a. "We urge you to follow a climate policy based on sound science, realistic economics and genuine concern for those harmed by costly but unnecessary attempts at mitigation"
 4. Snabba klimatfakta - Tjugo klimatfakta på en A4 (Kan även laddas ner som pdf)
 5. SwebbTV: Intervju med energiexperten Elsa Widding.
 6. SwebbTV: Fjärde statsmakten med Lars Bern om SVTs klimatbedrägeri i "Ekdal och Ekdal". (Botar klimatångest men ökar rädslan för en samhällskatastrof om klimathysterin får fortsätta. En perfekt introduktion för den som vill förstå verkligheten.)
 7. Why Renewables Can't Save the Planet - En aktivist som kommit till insikt.
 8. Klimatångest blues - av Jacob Nordangård, 2019-02-08. Nu väntar vi på musiken,
 9. Save our Species – Bokrelease ”Rockefeller – en klimatsmart historia” - På annandag påsk, Jordens Dag, den 22 april 2019, släpps Jacob Nordangårds bok Rockefeller – En klimatsmart historia. En rafflande och paradoxal historia om hur familjen som gjorde mänskligheten beroende av olja vände sig emot den verksamhet som gjorde John D. Rockefeller till den rikaste mannen i USA, och familjen till en av de mäktigaste i världen.
 10. Vetenskapsmän i Italien går emot klimathysterin - En stor grupp italienska vetenskapsmän har gjort ett starkt uttalande mot dogmen om människans påverkan på klimatet och varnar för de katastrofala konsekvenserna av en politik för att minska koldioxidutsläppen.
 11. Grönlandsfloppen Det var inget värmerekord i juli 2019! Nyss meddelande danska SMHI att de mätt fel. Det var inte alls något rekord på 4,7 grader i juli utan 2 minusgrader.
 12. Convergent evidence for widespread rock nitrogen sources in Earth’s surface environment