Dagens tips onsdag 2024-06-12

Det är högerextremt att sträva efter ett normalt samhälle

"Det har blivit högerextremt att sträva efter ett normalt samhälle. Den som vill ha gränskontroller, hållbar invandring, låga skatter, samt förespråkar lokal kultur betraktas numera som en högerextrem figur. Och det är ju förstås galet och fel. Givetvis är det tvärtom, okontrollerad massinvandring, slöseri och ohämmad acceptans av främmande kulturer är den extrema positionen. Det finns inte mycket att diskutera där.

Det normala och rimliga har blivit fult. Inte undra på att folk tappar intresset för samhällsfrågor, att politikerföraktet breder ut sig, och att den så kallade populismen växer så att det knakar. Det enda sättet att påverka nuförtiden är att parkera sin traktor utanför parlamentet och hälla avföring utanför. Ingen lyssnar, ingen bryr sig, och de allmänna valen producerar blott partier som klappar varandra på ryggen.

Frågan är varför stora delar av politikerkåren blivit extrem? Varför klamrar de sig fast vid ytterlighetsståndpunkter?"

Här ställs många frågor utan att man får ett entydigt svar. Kanske det beror på att svaren är många och att det finns en överordnad maktsfär som heter globalister som vill leka gud.

Läs vidare på Fulvius Baxter. 

https://www.medialinq.se/checkout/index.html?ol=d&rcp=2672b8e174be434388aeef9120497753&sel=Donation&origin=referrer&a=1