Dagens tips fredag 2024-06-07

Vad är 97% av alla klimatforskare överens om? - Avsnitt 2 av KLIMATET med Staffan Mörner

"Det sägs att 97% av alla klimatforskare är överens om att vi står inför ett allvarligt klimathot orsakat av oss människor. För de flesta är det ett övertygande argument. Men hur vet man att det faktiskt är så?

I det här programmet granskar jag vad nästan alla klimatforskare egentligen är överens om, vad de är oeniga om, och vad de är osäkra på.

Påståendet att 97% av alla klimatforskare är överens är i själva verket baserat på häpnadsväckande bristfälliga och missledande undersökningar, som inte alls visar vad de påstås göra. Och det faktum att prestigefyllda NASA (GISS) ändå lånar sin auktoritet och trovärdighet åt dessa så kallade "studier" borde få även den mest inbitna klimatalarmisten att tvivla på att "klimathotet" verkligen handlar om klimatet.

Det finns mycket som nästan alla klimatforskare är överens om, men inte att vi står inför en klimatkris på grund av förbränningen av fossila bränslen. Det är en mycket tveksam och osäker slutsats, som det råder stor oenighet om, och som inte håller för en närmare granskning, men som av någon anledning presenteras av media och politiker som en absolut sanning, baserad på grundläggande fysik.

Se avsnitt 1 "Det händer inget oroande med KLIMATET" här: 
https://swebbtv.se/w/hiJFeZrVdQgp64TbD1aLAz

Köp Staffan Mörners bok här: 
https://butik.swebbtv.se/product/bok-staffan-morner-borde-man-oroa-sig-for-klimathotet/"

Mycket bra och informativt! Bör ses av alla!

 

https://www.medialinq.se/checkout/index.html?ol=d&rcp=2672b8e174be434388aeef9120497753&sel=Donation&origin=referrer&a=1