Dagens tips fredag 2024-04-12 (Extra)

Våldet mot värdfolket

"Dagligen begår invandrargäng brott mot svenskar, senast en pappa som sköts av en gängmedlem framför ögonen på sin 12-årige son. Och det är många som reagerar och förfasar sig. Men vi vet att ingenting kommer att hända. Brottslingarna kommer inte att få hårdare straff, de kommer inte att utvisas, kontrollen av migranter kommer inte att skärpas, invandringen kommer inte att minska. De tomma orden och flosklerna har blivit politikernas signum.

100 000 nya migranter anländer till Sverige varje år, vilket är en miljon per årtionde. Och bakgrundskontrollerna är sporadiska. De nyanlända har sällan någon eftertraktad utbildning eller värdefull kompetens, de tillför inget speciellt, de försörjs av skattebetalarna inledningsvis och många fortsätter att leva på bidrag resten av sina liv."

Artikeln avslutas med: 

"Nej, vår elit är helt värdelös. De följer ofta strömmen och skriver på meningslösa listor och upprop, som publiceras i godkända tidningar, när risken att förlora anseendet är låg. Ingen vågar sticka ut hakan när det verkligen gäller.

Vad som historiskt sett brukar ske under dessa förhållanden är att vanliga människor tvingas ta tag i eländet. Folk som inte har pengar, makt eller utbildning. Eller inte ens förmågan att hantera svåra saker. Men de gör det ändå, för att våra ledare och prominenta personer inte vill.

Ett dylikt förfarande brukar kallas för paradigmskifte. Vad som i praktiken händer är att en ny elit skapas av gräsrötterna, och den gamla ersätts helt eller delvis. Revolution är ett annat namn på fenomenet.

Vilka lagar kommer att gälla efter revolutionen? Med tanke på tillgängligt våldskapital så är det inte säkert att det blir traditionella svenska lagar som kommer att gälla.....

Läs hela artikeln på Avancemang. 

https://www.medialinq.se/checkout/index.html?ol=d&rcp=2672b8e174be434388aeef9120497753&sel=Donation&origin=referrer&a=1