Dagens tips 2021-05-28 fredag

  Toppentipset

 1. JAN-OLOF SANDGREN: PK-ismen är en uppgradering av Proletariatets diktatur

 2. TV och Podd

 3. Swebbtv: Ledaren nr 67 - Hotet mot bilen – en fristad för individuellt handlingsutrymme på väg att försvinna. (Det handlar om en regel i taget. En begränsning nu. En i morgon. I kombination med ett totalt ointresse att investera i infrastrukturen, eller ens underhålla den. Om alla så kallade väginvesteringar som görs skulle slås ut på åtgärder som är ämnade att öka framkomligheten och att minska densamma, så är det troligen den senare posten som överväger. Allt i avvaktan på att man kan drämma till med nästa projekt för att likrikta och kontrollera oss. Avskaffandet av den manuellt styrda bilen. Magnus Stenlund)

 4. Riks: På djupet med Jessica Stegrud (Isabelle intervjuar Jessica Stegrud, europaparlamentariker för Sverigedemokraterna. Om hur hennes politiska karriär började och hur det kommer sig att hon valde att kandidera för Sverigedemokraterna till Europaparlamentet.)

 5. Sverige, allmän debatt och politik

 6. Dick Erixon: Att vara emot andras förslag är ingen strategi

 7. Kinamedia: Därför begär Joe Biden ny utredning om COVID-19 och “labbteorin” (Red. Läs artikeln så förstår ni varför den placerats under denna rubrik.)

 8. NewsVoice: Filip Sjöström och Max Winter replikerar Folkets Radio: “Döm oss utifrån våra handlingar och resultat”

 9. Johan Westerholm: Majoritet i USA motståndare till att avfinansiera polisen

 10. PATRIK ENGELLAU: En mordvåg

 11. Gästskribent STEVEN JÖRSÄTER: Kejsaren är aldrig halvnaken

 12. EU och FN

 13. Femte juli: #Chatcontrol klar för slutlig votering

 14. Vård och omsorg

 15. Durden Dispatch: Johns Hopkins Prof: Half Of Americans Have Natural Immunity; Dismissing It Is "Biggest Failure Of Medical Leadership"

 16. "Durden Dispatch: I Don't Know Of A Bigger Story In The World" Right Now Than Ivermectin: NYTimes Best-Selling Author

 17. Media

 18. Gästskribent BIRGITTA SPARF: Bästa humorprogrammet ever!