Dagens tips 2021-04-02 fredag

  TV och Podd

 1. Swebbtv: Ledaren nr 52 - Vaccinskeptikerna får stöd av Bill Gates man. (När en av Big Pharmas mest prominenta namn, Geert Vanden Bossche, träder fram och hävdar att covid-19-vaccinationerna skulle vara en total mänsklig katastrof, därför att vårt immunförsvar på DNA-nivå passiviseras och blir ersatt av den specialiserade insprutade produkten, då är det inte mindre än en världssensation.)

 2. Swebbtv: Veckans Nyhetsanalys nr 5 om penningmängden och Kina - med Magnus Stenlund. (Magnus Stenlund kommenterar den ekonomiska situationen i Sverige, den geopolitiska förändringen där EU och USA har sett till att Ryssland och Kina tvingats samman. Vi diskuterar också möjliga orsaker till att Stefan Löfven inte har blivit inbjudna av Joe Biden till klimatmötet trots att både Norge och Danmark är inbjudna.)

 3. Klimatkarusellen: Elsa Widding 36. Knepen som håller liv i klimatskräcken (I det här avsnittet ska jag ge exempel på metoder som media och myndigheter använder sig av för att vilseleda människor och få dem att tro på en fabricerad klimatkris. När det gäller klimatrapporteringen så får man sällan en fullständig bild. Jag kan kort konstatera att våra beslutsfattare och media bestämt sig för att mer koldioxid i atmosfären är någonting farligt och negativt. Politiker och media väljer i alla lägen väljer att ensidigt köra fram ovetenskaplig skrämselpropaganda. )

 4. Sverige, allmän debatt och politik

 5. Olle Reimers på Facebook: "Harley begins the conversation discussing how the great reset is no longer a conspiracy." (Red. Se och hör videon här!)

 6. BITTE ASSARMO: Hur länge ska Sverige palla med Stefan Löfven?

 7. PATRIK ENGELLAU: Träning inför valrörelsen

 8. Kultur

 9. RICHARD SÖRMAN: Goda principer förstörs av måttlöshet

 10. Humor

 11. Jon Rappoport: Devil’s deputy talks with Klaus Schwab

 12. Islamisering

 13. Johan Westerholm: Brå´s studie av islamofobi – Förstärker extrema åsikter

 14. Migration

 15. Uvell: 900 miljarder, del 2

 16. Media

 17. Hans Jensevik i Nix to the Six: Sossebeställda sågningar i SVT!

 18. Yttrandefrihet

 19. Off-Guardian: The Great Unvaxxed (Red. Hoppas detta inte är vår framtid.)