Dagens tips måndag 23-03-06

How the WHO was captured

En bra beskrivning av hur WHO och dess president håller på att verka för att bli världens högste ledare och beslutsfattare, inte bara i hälsofrågor utan också i politiska frågor som fri rörlighet, digitala pass och näringsfrihet. För Jordens alla länder! Total centralisering och absolut ingen demokrati och noll folkligt inflytande. En regering som skriver på har avhänt sig all makt om de inte bryter mot avtalet. Både den svenska "paradigmskiftesregeringen" och USA:s Biden-regim har sagt sig vilja skriva på! 

WHO kommer att kunna deklarera undantagstillstånd (krigstillstånd) i alla länder under föregivande av att det råder en pandemi enligt deras egen definition! Minns hur det fungerade med Covid. De länder som hade minst restriktioner (Bl.a. Sverige) klarade sig bäst. Kort sagt: Boten var värre än soten.

Kombineras detta med centralbankernas digitala (världs)valuta, NATO:s bestämmande av vilka vi ska gå i krig med och EU:s ökande inflytande över svensk natur och miljö så är det nationella självbestämmandet totalt borta! 

Vill vi det?

Om inte: PROTESTERA! 

Läs vidare på "UnHerd".

https://www.medialinq.se/checkout/index.html?ol=d&rcp=2672b8e174be434388aeef9120497753&sel=Donation&origin=referrer&a=1