Dagens tips 2020-09-12 lördag

  Toppentipset

 1. Skriv under: Stoppa de gigantiska stödpaketen – vi har inte råd! (Corona används som som svepskäl för att göda aktiemarknad och kapitalägare med enorma belopp. En historiskt oöverträffad förmögenhetsöverföring är i full gång – och bara fortsätter. Redan nu prognostiseras en ökning av statsskulden med 10 procentenheter, 500 mdr, och utgifterna ökar med 100 mdr per månad. Det kommer ta evigheter att betala tillbaka detta, om det ens kommer vara möjligt. )

 2. TV och Podd

 3. 200911 Swebbtv Nyheter (Magdalena Andersson utesluter att införa den mycket impopulära fastighetsskatten. Vi bad Lars Bern om en kommentar. Danmarks nationella institut för mänskliga rättigheter slår nu fast att det går utmärkt att utvisa kriminella utlänningar utan att man bryter mot några internationella regler. m.m.)

 4. Swebbtv: Lars Bern kräver stopp för klanerna som hotar Sverige! (Lars Bern anser att detta idag är det allvarligaste problemet för det svenska samhället; vår oförmåga att integrera de människor som har migrerat hit i miljontals och som nu finns i våra förorter. I Swebbtvs program "Fjärde Statsmakten nr 17" från 2019 gick Lars Bern igenom situationen med klanerna och han kan idag konstatera att slutsatserna var mitt i prick. Sverige har tidigare varit ett väldigt homogent och stabilt samhälle men nu har vi tagit in flera miljoner människor från det som är att betrakta som klansamhällen.)

 5. Klimatkarusellen Elsa Widding: Vittnesmål från en Chalmersprofessor (Som en uppföljning till mitt senaste avsnitt om Chalmers och det forskarnätverk som har fått pengar från energimyndigheten för att utreda någonting som man kallar klimatförnekelse kommer jag nu att delge tankar och synpunkter från en chalmersprofessor i energiteknik. )

 6. Exakt24: Bedrev journalistik – riskerar två år i fängelse (Ingrid Carlqvist och Maria Celander är opinionsbildarna som nu har blivit åtalade för hets mot folkgrupp efter att ha publicerat en debattartikel av en extern skribent på sin blogg. Åklagaren hänvisar till att man begått gärningen med uppsåt och Carlqvist och Celander riskerar nu två år i fängelse efter att demokrati- och hatbrottsenheten utrett ärendet. )

 7. Palaestra Media: Jeff Ahl om riksdagens öppnande med Jonas Nilsson (Jeff Ahl från Alternativ för Sverige gästar Jonas Nilsson för att prata om riksdagens öppnande och vad som är den nästa stora politiska frågan att lyfta till dagordningen. )

 8. swebbtv: Manifestationer vid riksdagens öppnande 8 september 2020 (Lennart Matikainen från Swebbtv bevistar riksdagens öppnande och dokumenterar de manifestationer som finns där. I de intervjuer som görs syns att många människor är upprörda över det tillstånd som Sverige befinner sig i.)

 9. Bert - Katastrofen större än någon kan förstå! (Krisen är total i Sverige, ett 40-tal klaner som styr hela områden i stora som små städer! Direktsändning från Berts soffa i Skara med nyheter och politik som speglar Sveriges vardag! Red. Bert säger många sanningar.)

 10. Henrik Jönsson: KLAN och KULTUR (Eller: utan jämställdhetsplan i förorten) (Klankriminaliteten kopplas officiellt till migrationen, och hela Sverige håller nu på att byta verklighetsuppfattning. I början av veckan fastslog biträdande rikspolichef Mats Löfving att ett stort antal klaner sökt sig till Sverige för att bedriva kriminell verksamhet. Ett par dagar senare rasar vild debatt, och statsminister Stefan Löfven kopplar slutligen samman migration och brott. Vad är egentligen klaner? Hur har de etablerat sig i Sverige – och vad säger reaktionerna om den svenska kulturen? Dessa frågor tar jag upp i veckans video.)

 11. Sverige, allmän debatt och politik

 12. PATRIK ENGELLAU: Vi såg det komma

 13. Foliehatten: Blir det kravaller i Stockholm?

 14. Ulsan: Det brinner …

 15. Fnordspotting: Vetenskapen som ideologisk no-go-zon

 16. Fristad: Det våta fingret

 17. Henrik Alexandersson: Politik är en skamlös verksamhet

 18. Uvell: Klanerna är ett demokratiskt problem

 19. Kultur

 20. iniskogen: De förhatliga skillnaderna eller dit vinden blåser.

 21. Julia Caesar: Vitt privilegium, del 3. Sökandet efter ett bortadopterat barn

 22. BITTE ASSARMO: Med den svenska skogens vemod i blodet

 23. Islamisering

 24. Johan Westerholm: Regeringen tillåter fortsatt finansiering av Muslimska brödraskapet med skattemedel

 25. MOHAMED OMAR: Årsdagen av 11 september-attackerna 2001. Invandringen är vår tids ödesfråga

 26. Utrikes

 27. JAN-OLOF SANDGREN: Kris för den amerikanska patriotismen

 28. Media

 29. Foliehatten: Hur stor makt hade Rupert Murdoch?

 30. Breakit: En halv miljard i potten – men vill jag verkligen bli bidragsberoende? (Breakits Stefan Lundell slits mellan höga ideal, girighet och ren lättja.)