Putin har svårt att hänga med

Liberaliseringen i f d Sovjet har inte kommit särskilt långt. I synnerhet på det sexuella planet. Där leder USA fortfarande överlägset. Borde vara ett ämne för DN att ta upp. Som kämpar för liberalisering på alla fronter. Fast jag skulle nog valt en annan rubrik. Exempelvis rubriken för den artikel i Deutsche WirtschaftsNachrichten 2021-08-03 (i) som jag kommer att ägna mig åt fortsättningsvis.

Artikeln informerar om att Bill Clinton flugit 26 ggr med Jeffrey Epsteins ’Lolita Express’, en Boeing 727 som utrustats med en säng. Som sägs ha använts för gruppsex av passagerare med unga flickor. Vilket talar för Clintons virilitet. Inte att undra på att Hillary är sur för jämnan. Vilket får mig att tänka på europeiska statsmän som verkar ligga efter på det sexuella planet. Ifall de överhuvudtaget ligger. Politiserande eunucker s a s. Både kroppsligen och andligen.

För inte länge sedan gick Epstein i graven genom självmord (verkar det som) i ett fängelse i New York. Hans hjälpreda Ghislaine Maxwell lyckades hålla sig undan ett tag men är nu häktad. Bill Gates tyckte också om att flyga med Lolita Express. Så tyckte inte hans fru som nyligen tog ut skilsmässa. Jag hade nästan glömt prins Charles bror Andrew, Duke of York, som också hörde till gänget. Pinsamt för svägerskan Elisabeth. Ghislaine Maxwells far Robert Maxwell var enligt svenska Wikipedia (ii) en brittisk tidningsmogul, parlamentsledamot, misstänkt spion och bedragare. Han ägde bland annat tidningarna Daily Mirror och New York Daily News.

Även Donald Trump var vän eller i vart fall bekant med Epstein. Som många andra hos den amerikanska eliten. DN ser Trump som en räddningsplanka i sina rapporter om skandalen genom att ge honom en framträdande roll i flera artiklar. Uppenbarligen i syfte att avleda läsarens uppmärksamhet från de verkliga bovarna. Eller att jämställa Trump med dem. Ett faktum är dock att ingen av de kvinnor som utnyttjats av Epsteins gäster hittills anklagat Donald Trump för sexuella övergrepp. Jag har ej heller kunnat hitta någon uppgift om att Trump någonsin flugit med Lolita Express eller besökt ’Orgy Island’, Epsteins tillhåll i Karibiska havet. Guilt by association. Som vanligt när bevisen tryter för DN. Jag konstaterar att även DN:s redaktionsledning ligger på en ö. Vad det nu kan betyda.


(i) https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/513623/Bill-Clinton-flog-26-... (bakom betalvägg)
(ii) https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Maxwell


Donera till Medborgarperspektiv som driver bloggen och Lästips. Vårt arbete och resurser går till att stödja Nya Media och yttrandefriheten.
Klicka på beloppet i knappen och du kommer till en ny sida där du kan bekräfta din donation med ett klick eller ändra beloppet.

Publicerad av: 

Gerhard Miksche 2021-08-04