Podd och video

Regelbundna podd- och videobloggare

Amerikanska nyhetsanalyser - Amerikansk politik från ett svenskt perspektiv. En podd av Ronie Berggren m.fl. Ger ett annat perspektiv än etablerade media. Amerikanska nyhetsanalyser har också artiklar som denna om Hanif Bali intervjuad av Fox News.

Antipodden - För ett diametralt samtal. Med Rasmus Dahlstedt, radioomakare™, Paul Pascalau, jiddrande jurist, Roland Sundell, ljudproducent och inbjudna gäster.

Aron Flam - Aron Flam is creating PODCAST. Se också Arons YouTube-kanal.

Berts Värld - Den ärligaste kanalen som tar fram sanningarna!

Champagne med Henrik - Henrik Jönsson gör videointervjuer med kända personer som Ann Heberlein, Rebecka Weidmo Uvell, Aron Flam m.fl samt diskuterar mycket annat inom politik och samhälle. "Henrik Jönsson är entreprenör, författare och estet. I denna kanal kan du ta del av Henriks åsikter, analyser och förklaringar rörande svenska förhållanden som individ och företagsledare."

De Basso TV - Intervjuer med intressanta personer: FRANKT: Malin & Sargon gästas av Aron Flam (satiriker) och FRANKT: Malin & Sargon med Jens Ganman (författare) och flera andra intervjuer och diskussioner.

God Ton™ - Två åsiktsmaskiner tar hjälp av inbjudna gäster i sin jakt efter vad som ska bli deras käpphästar. Högt och lågt varvas när samhällsfrågor, samtidsanalyser och struntsaker stöts och blöts. Hanif Bali och Per Lindgren är vänner sen flera år tillbaka. De håller inte alltid med varandra men de förenas genom sitt engagemang, ifrågasättande och nyfikenhet. Allt med God Ton™ såklart.

NyD-podden - Nya Dagbladet har en egen podd.

Palaestra Media - För yttrandefrihet! Jonas Nilsson (statsvetare) kommenterar aktuell politik i Sverige. Konferenser och videofilmer om intressanta ämnen.

radio bubb.la - Frihetlig pratradio. radio bubb.la är ljudversionen av den frihetliga nyhetstjänsten bubb.la och direktsänds tre gånger i veckan.

Samhällsmagasinet - Samhällskritiska videoreportage.

swebbtv - "Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.
Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.
Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt- och religiöst obundna.
Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro och inflytande och på sikt genom delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media."