Dagens tips 2020-08-07 fredag

  TV och Podd

 1. Swebbtv: Ekonomiska intressen styr - Lars Bern om hanteringen av Covid 19. (I förra veckan gick ett stort antal erfarna läkare ut i en gemensam presskonferens där de förklarade att det finns billiga och effektiva behandlingsmetoder mot Covid19 som motarbetas av läkemedelsbolagen. Videon blev viral på Facebook och fick snabbt många miljoner visningar innan den censurerades och togs ner. (Red. Se Lästips i lördags under Vård och omsorg där filmen finns tillsammans med några andra intressanta artiklar.)
  I detta program går Lars Bern igenom på vilket sätt medicinindustrin motarbetar billiga och fungerande behandlingsmetoder till förmån för massvaccinationer med en omsättning på tusentals miljarder kronor. )

 2. 200806 Swebbtv nyheter (Red. Bra sammanfattning av de senaste händelserna.)

 3. Sverige, allmän debatt och politik

 4. PATRIK ENGELLAU: Grundstenar

 5. Infrastruktur

 6. NewsVoice: Ökat distansarbete bättre än 450 miljarder till snabbtåg

 7. Kultur

 8. JAN-OLOF SANDGREN: Min skapelseberättelse och bestigningen av berget Karmel

 9. Islamisering

 10. Johan Westerholm: Islamic Relief erhåller årligen mer än 100 miljoner kronor i statsbidrag

 11. Utrikes

 12. InBeijing: Efter COVID-19: Kina bygger och planerar mer kolkraft än resten av världen tillsammans

 13. Media

 14. Uvell: SVT stödjer terrorister

 15. Rättsväsende

 16. Polistidningen: Kvällspatrull ska trygga Rinkebypoliser(Red. Det fanns alltså inga no-go zoner förut?)

 17. BITTE ASSARMO: När samhället sviker offren


Pages

Veckans krönika 25 januari 2019 till 31 januari 2020

Massinvandringen till Sverige fungerar ungefär som en ständigt pågående kärnkraftsolycka - samma hyckleri från myndigheterna, samma totala ovilja att erkänna verkligheten

Hovs_Klipphällar förklarar att ... ”massinvandringen till Sverige fungerar ungefär som en ständigt pågående kärnkraftsolycka! Samma hyckleri från myndigheterna, samma totala ovilja att erkänna verkligheten… Fallet massinvandringen är förstås något makthavarna försöker framställa som något BRA, det är skillnaden.”

Veckans krönika 18 januari 2019 till 24 januari 2020

Varför måste alla dessa vänstermänniskor avlasta sitt samvete, och varför måste de göra det med MINA PENGAR?

Bitte Assarmo skriver att hon ... ”vill kunna känna förtroende för politikerna igen. Jag vill kunna luta mig tillbaka i förvissningen att de folkvalda är ansvarsfulla och handlingskraftiga vuxna som vill medborgarnas bästa och som vågar stå raka när religiösa fundamentalister och andra extrema grupper skriker i högan sky över inbillade orättvisor. Jag vill ha politiker som värnar vår historia och vårt kulturarv och vars högsta prioritet är landets och folkets bästa.