Nix to the Six

Sammanställning av information om Nix to the Six

Aktuellt från Nix to the Six

Nytt viktigt blogginlägg: Så här säljs Nix to the Six´ partiportal på nätet till hugade partiledare! Publicerat 2021-10-07

Den virtuella vallokalen är redo för din röst. Då dit och rösta! (Se videon) för att få veta mer.


Vallokalen förklarad. Därför fungerar inte vår demokrati (Varför fungerar inte demokratin i Sverige? Tre fråge-ord är vägledande i förändringsarbete, VAD? HUR? och VEM? Vad är Sveriges problem? Det vet vi alla! Hur löser vi Sveriges problem? Det vet vi också. Frågan, ”Vem gör vad?” vill ingen ansvarig kännas vid. De ansvariga är ”väljarna” och ”politikerna”. Och det börjar med väljarna, herr och fru Svensson. Vad dessa kan och bör göra handlar videon om. Det finns nu en virtuell vallokal www.nix-to-the-six.se/polling-station)


Gästskribent HANS JENSEVIK: Väljarna är demokratins sista utpost i det förlorande Sverige

Hemsida för föreningen Nix to the Six
Föreningens namn är Nix to the Six. Föreningen är en partipolitisk och religiöst obunden ideell förening.
Föreningens syfte är att effektivisera de demokratiska institutionerna i Sverige så att folkviljan får större tyngd i den dagliga politiken i Riksdagen.

Hur blir man medlem? Svar från Hans Jensevik: Du blir medlem och det kostar 500 kronor. Eller ger en gåva bara. Har du Swish så Swisha och skriv till mig vad du gjort på info@nixtothesix.se så vi får din e-postadress för medlemsregistret. Bankgirot är 5421-6270.

Blogg: Hans Jensevik - Väljarna är demokratins sista utpost (Detta är Nix to the Six programförklaring.)

Nix2the6 på 4 minuter (Du har här en kortversion av ”Uppropet”, som ska få dig att se hela videon ”Uppropet” och förstå att resignation i en svår tid inte är lösningen. Agera aktivt tillsammans med oss i Nix to the Six!)


Nix to the Six Uppropet! (Långversionen om hur det började)


Möte Stockholmsgruppen (Den ideella föreningen Nix to the Six ordförande Hans Jensevik är inbjuden föreläsare inför föreningens Stockholmsgrupp den 30 januari 2020. Här är videon från mötet.)
Ulf Bittner samtalar med Hans Jensevik om Nix to the Six och mycket annat (En trevlig intervju att lyssna på Soundcloud.)