Veckans kröniika 26 oktober till 1 november 2019

"Moderaterna är ett våldtäktsparti, tillsammans med resten av 7-klövern"

Redan 2010 förklarade Angela Merkel att ”mångkulturen har misslyckats totalt.” Frågan är varför Angela Merkel 2015 ändrade uppfattning (jfr ”wir schaffen das”) och egensinnigt och med en totalitär iver genomdrev en massinvandringspolitik som saknar historisk jämförelse.

Per Lidholm skriver att ... ”det är i samband med G20-mötet i Osaka i Japan som Financial Times fått en exklusiv och unik intervju med Vladimir Putin, som bland annat sågar västvärldens liberalism. Enligt presidenten har liberalismen bland annat blivit ”föråldrad” och ”förlorat sitt värde”. – Liberaler kan helt enkelt inte längre diktera över alla andra, som de har försökt att göra de senaste årtiondena, säger Putin.”

”Han menar vidare att Tysklands förbundskansler Angela Merkel gjorde ett ”kardinalfel” genom att ta emot över en miljon flyktingar. – Den liberala idén förutsätter att inget behöver göras. Att flyktingar kan döda, plundra och våldta utan att straffas, för att deras rättigheter som flyktingar måste skyddas.”

Mohamed Omar skriver att den moderata politikern Elisabeth Svantesson anser att de som inte vågar vittna i ett misshandelsmål där gängkriminella står åtalade, att det tyder på bristande civilkurage, vilket är ”uselt”.

”Svantesson och andra företrädare för det politiska etablissemanget borde skämmas. Nej, du. Det är vi som kräver att ni visar kurage, kurage nog att erkänna er skuld till att allt fler områden i Sverige förvandlats från Bullerbyar till Rinkebyar.”

Plq017 frågar Elisabet Svantesson ... ”vad skulle Du säga och göra om Din dotter, om Du har någon, blir våldtagen av tre grabbar som Du lockat till Sverige från en annan kulturer (där) könen inte blandas i skolan, för det skall vara så (gissa varför), och när Du blir varse detta och vill anmäla detta, så vill polisen inte ta emot anmälan, läkarna på sjukhuset säger att det där var väl inte så farligt, det händer alla kvinnor, och skolan vägrar ta eleverna ur skolan ens för en kortare stund. Det skulle inte vara bra för deras liv i Sverige om de fick en fläck på sig.”

”I stället föreslår skolan och socialvården att dottern och förövarna skall umgås mera och förslår därför en helg på något trevligt hotell. Detta är vardagsmat i Sverige idag, och Du, Elisabet Svantesson, är skyldig till medhjälp i denna våldtäkt.”

Göran Holmström påminner oss om att ... ”det finns förmodligen ett par hundra tusen föräldrar vars barn blivit grovt misshandlade eller våldtagna, som sitter och hatar tyst i detta nu.”

Tom Crean anser att Elisabeth Svantesson skall skämmas ... ”men inte förrän det inträder vänder detta, inte förrän tillräckligt många pekar finger och säger att det var hon med sin politik och sitt hyckleri som såg till att denna man slogs ner, att folk blir skjutna på öppen gata och kvinnor och flickor våldtas i tusental. Moderaterna är ett våldtäktsparti, tillsammans med resten av 7-klövern.”

”Den största politiska reformen de senaste 30 åren är våldtäktsreformen, det är vad 7-klövern åstadkommit. Inte förrän svenskarna ringer upp sina politiker och säger att detta är deras fel så vänder detta.”

Elisabeth anser att Moderaterna är medskyldiga till den svenska situationen ... ”Kristersson stod nyligen och kråmade sig bredvid Reinfeldt, fortfarande dennes lille lakej. I en lång intervju i Dagens Industri häromdagen säger Anders Borg att han tycker att M ska samarbeta med Socialdemokraterna ( !!) – inte med SD. De har inget lärt, inget sett, inget förstått.”

TC frågar ... ”skulle de inget lärt, inget sett och inget förstått? Hur kan man fortsätta med dessa villfarelser, är de kanske utvecklingsstörda? Svar nej. Det verkar nästan omöjligt att tro att de faktiskt gör vad precis det som de vill ... Folk tycker jag tjatar men INNAN VI INSER ATT DE ÄR ANSVARIGA, INTELLIGENTA PERSONER SOM HAR EN EGEN VILJA SÅ KOMMER VI INTE VIDARE.”

MARTINA påpekar att ... ”chansen att sådana som Elisabeth Svantesson någonsin skulle skämmas för någonting är noll.” Vilket TC instämmer i … ”så är det, när jag skriver att de skall skämmas är inte syftet att jag tror de kommer att göra det, utan själva insikten hos folk att politiker och andra är skyldiga till detta och mycket annat är det viktiga. Därför tjatar jag om att DE VILL HA DET SÅ HÄR.”

Pllay förklarar att ... ”psykopater skäms inte. Makt är en drog för dessa människor, vi ger dem makt och betalar priset för det. Makten är just nu att bygga multikultiutopin, att driva en politik främmande för sociala existenser. Makt är den känsla de upplever då de tvingar oss göra saker som skadar oss och berikar dem, det är de ökade klyftorna mellan oss och dem som är drivkraften.”

”Det är förstörelsen som eggar dem och som är deras belöning, att förstöra samhället. Vi lever under ett maktfullkomligt politiskt tyranni lett av psykopater, och vi kommer inte loss med nuvarande grundlag. Makt drar till sig dessa människor, förr var det ekonomisk makt, nu politisk, det är koncentrationen av makt som föder och skyddar dem. All ny teknik ger dem ökad makt och oss ökad insyn, om vi vill och vågar se verkligheten, de har inga problem med att tillgodogöra sig makten, det är vi som i det längsta misstror det vi ser, vi kan inte ta till oss att sådan ondska existerar.”

Gmiksche förtydligar att ... ”skämmas räcker inte. Att skämmas gäller inte som förmildrande omständighet. Elisabeth Svantesson borde snarare känna rädsla för vad framtiden bär i sitt sköte för hennes del. Och för alla andra hon delar ansvaret med.” TC ... ”precis, inte förrän då händer det något.”

En faktor som är viktig att beakta är att samtliga ansvariga (vänsteretablissemanget) för den utopiska mångfaldspolitiken ställs inför rätta (tribunal), med påföljd som står i proportion till den skada som samhället har åsamkats.

Aktivistklassen, dvs, politiker och aktivister (Red. politikerna använder aktivister för att driva en postmodern neomarxistisk politik, det har socialisterna gjort sedan Palmes tid), måste såsom alla andra ta ett personligt ansvar för sitt handlande. Fredrik Östman skriver enligt hans åsikt ... ”att det inte är möjligt och inte är åtråvärt att eftersträva himmelriket på jorden. Min åsikt är att det är människans öde och medmänskliga plikt att leva livet som livet låter sig levas, att söka sanningen, att vara hederlig och rättvis.”

”Allt detta vill utopisterna, milleniaristerna, eskatologisterna, idealisterna, ideologisterna, socialisterna, liberalisterna undslippa. De vill ta en moralisk genväg. De vill avsvära sig sitt personliga ansvar. De vill därmed döda, plåga och förstöra så länge de kan motivera det med att det skall leda till utopin, till himmelriket på jorden, till att elände och all ondska upphör och försvinner som en blå dunst i en orkanvind.”

Tom Crean förklarar för (en skribent på Det Goda Samhället) att ... ”någon faktiskt är skyldig till alla de tusentals våldtäkterna? Förstår inte (Skribenten) att detta fortgår enbart för att alla de skyldiga deltar i Den Stora Lögnen?”

”Alla i 7-klövern, alla journalister, hela rättsväsendet och så vidare? Det som gjorts är så hemskt att det inte går bort, om man plötsligen skulle göra helt om och erkänna det nätverk av lögn som idag är Sverige som bildar DEN STORA LÖGNEN, om man skulle välja sanning, rätt och liv, ja men då måste man ju erkänna att fram tills igår så valde man lögn, falskhet och död.”

”Man valde våldtäkter. Det kommer inte att ske, tror du inte de mest skyldiga, den inre kretsen av aktivister VET vad de gör? Från Palme till Reinfeldt till Bjereld till Ramberg till Eliasson? så klart vet de detta, DE känner sig själva och har i en muterad socialism (Red. den postmoderna socialismen) funnit sitt vatten att simma i: lögn, falskhet och död.”

Tom Crean pekar på kärnfrågan, många svenskars ovilja eller oförmåga att ... ”se (att) detta är den gordiska knuten, skulden är för stor, man klarar inte att se den och sin del i det och ser därför inte vad som måste bort.”

Tom Crean påpekar att vänstermänniskor har otroligt svårt att ... ”se att också politiker är ANSVARIGA FÖR SINA HANDLINGAR.”

”Alla verkar vara eniga om orsakssambanden, låt oss ta ett teoretiskt exempel: om man släpper in en grupp som statistik och all erfarenhet visar kommer att begå ett stort antal brott, som våldtäkt av svenska kvinnor, så kommer dessa brott att öka. Är vi eniga om det? Därutöver, att faktiskt släppa in dessa människor i Sverige är ett AKTIVT politiskt beslut, Japan tog något år emot tre migranter. Är vi eniga om det?”

”Det betyder att ett aktivt politiskt beslut, officiellt motiverat med omsorg om flyktingar, men i själva verket är till för att få fler väljare, leder till fler brott, fler våldtäkter. Är vi eniga?”

”Att man SÄGER att syftet är att hjälpa flyktingar fråntar en inte från ansvaret för HELA UTFALLET av beslutet, det bra såväl som dåliga. Hur kan detta vara så svårt att förstå? Att strunta i konsekvenserna är sett på detta sätt SAMMA SAK som att de vill ha det så här. Att ... det sedan finns de som verkligen explicit VILL ha våld och våldtäkter är överkurs, men också detta är svårt för mig att förstå, skulle svenskarna vara det enda folk som saknar (en) Hitler, (en) Mengele, (en) Stalin och (en) Berija? Är Kapten Klänning den enda?”

Uppstigersolen skriver att ... ”om (politikerna) inte är blinda och döva så måste de se och höra vad som händer. Morgan -drabeneneftersig- Johansson vill inte ändra på något alls. Han är justitieminister. Om han inte vill ändra något så betyder det att resten av packet som styr har sagt åt honom att det är bra som det är. Så – DE VILL HA DET SÅ HÄR. Den som tror på något annat lurar sig själv.”

Fredrik Östman förtydligar ... ”han är justitie- och inrikesminister, en mycket ovanlig kombination i länder som inte vill framstå som totalitära. Att det så problemlöst accepterades av alla parter och partier visar hur självklart det totalitaristiska tänkandet är i Sverige. (Reds. markering) Totalitarismen är den sanna essensen.

Fred. Östman vidareutvecklar ... ”SAP hade ... hela tiden, från första början, ambitionen att åstadkomma precis den situation vi befinner oss i. Alla deras beslut, Alla deras reformer, har pekat och lett Sverige i den riktningen. Det har inte skett ovilligt eller av misstag.”

Hovs_Klipphällar klargör ... ”haken är förstås att sosseriet numera är muterat bortom all hjälp ... Sverige är sedan flera decennier totalt inpyrt med vänsterdårarnas destruktiva värderingar. De här individerna började ta makten runt 1968, och sedan dess har de mycket fiffigt konsoliderat sitt grepp över oss här i landet, ungefär som det kort beskrivs här:”

”I en intervju med idéhistorikern Svante Nordin heter det: ”Marxismens anstormning inom universiteten, menar han, kom att röja vägen för allsköns destruktiva irrläror som postmodernism, postkolonialism och feminism. De ersatte sådant som fakta, historia och empiri i forskningen med spekulationer, politisk korrekthet och snåriga teorier till den grad att ingen längre kan känna igen den gamla humanioran, än mindre säga vad den egentligen ska vara bra för.”

”Och inte bara i högskolevärlden, utan överallt i samhället, inklusive massmedia (SR/SVT). På varje liten position med något slags inflytande kan man ge sig f-n på att det sitter någon politruk med uppgift att driva igenom PK-vänsterns agendor. Sosseriet för sin del har numera blivit ett parti för den ”nya adeln”, dvs för de som försörjer sig på diverse bidrag. Utan dem skulle (S) krympa till ingenting.”

Politruker, eller med ett modernt språkbruk aktivister, driver en postmodern neomarxistisk agenda i allians med globala finansintressen, vilket brukar benämnas PK-ism. För att förstå vår tids skeenden är det nödvändigt att förstå aktivisternas roll i och betydelse för den pågående nedbrytningsprocessen. Aktivisterna är totalitära maktmänniskor, människor som vi har sett i olika sammanhang, exempelvis inom Gestapo, inom Stasi, inom KGB, som koncentrationslägervakter, inom Det Stora Språnget. Det är aktivisterna, aktivistklassen, som i praktiken styr Sverige idag.

Tom Crean uppmanar oss att ta på aktivistglasögonen ... ”jag ser det ... som om vi rör oss på socialismens räls med känd slutdestination och aktivister styrde, styr och kommer att fortsätta styra om vi inte gör något åt detta. Anser aktivisterna att det tjänar deras syften så kommer de att förstöra alla konstverk, precis som alltid sker under socialism, i Kina, eller kultur x, som också är en slags socialism, fria tankar och uttryck får inte existera.”

”... aktivister ... styr och ... de vill ha det så här. (Skribenten) kan skriva om skyltarna på Nationalmuseum på en blogg men en aktivist är kulturminister och alla chefer i kultursektorn är aktivister. De skriver skyltarna! Ser inte (Skribenten) att detta är krig? Skillnaden är att de kan göra mot oss svenskar vad man gör mot en besegrad fiende utan att öppet förklara krig, man har kuvat svenskarna genom indoktrinering och de små stegens politik, men det går nu fortare och fortare. När aktivisterna tröttnar på att håna vårt kulturarv och vår kyrka så kommer de helt enkelt förstöra det, om de inte stoppas.”

Tom Crean utvecklar ... ”vi står som upptryckta kring eget mål i handboll och aktivister flyger runt oss och gör japanare hela tiden, till och med när de vinner spelar de fult. Vi måste bli medvetna om att vi spelar efter motståndarens villkor, vi tar deras premisser för givna och slår till reträtt och försöker försvara den inre muren. Vi måste finna nycklar som sätter stopp för anfallet och låter oss formulera en egen anfallsplan istället. I detta fall är nyckeln att CO2 är BRA för livet på jorden, ENBART BRA, därutöver så är det JORDEN SJÄLV som står för ökningen av CO2, DÄRUTÖVER så är det i tropiska icke-industriella regioner som jordens nettoemission av CO2 sker, på kallare industriella breddgrader så ABSORBERAS CO2 av världshaven. Se satellitbilderna av CO2 absorption och emission: Så ALLT ÄR LÖGN, låt oss nu omgruppera och anfalla istället.”

”Vi måste inse att västvärlden håller på att gå förlorad, och Sverige är först, till ett nätverk av aktivister, i ohelig allians med superrika globalister. Det vi tror är demokrati är inte det, utan demokrati blir bara en täckmantel för dem som spelar ett helt annat spel: socialister och andra totalitära utopister. De spelar för att vinna makten och vi spelar demokrati. Utgången är given om vi inte anfaller.”

Miketheviking tillägger att ... ”det är motstånd som gäller. Hårt och brett. Om 10 000 bekymrade medborgare skriver till Riksdagens alla ledamöter en gång per vecka så får vi effekt. Om 400 000 människor demonstrerar utan demonstrationstillstånd på en och samma dag får vi effekt. Troligtvis händer inget förrän Sverige störtar in i en ekonomisk avgrund med kaos, upplopp osv som följd. Ur askan kommer något nytt. Kanske inte något bättre heller.”

TC … “Tror du har rätt, en folkrörelse måste skapas (detta vidriga ord).”

En folkrörelse kan skapas med hjälp av en oberoende tv-kanal som når ut till den breda allmänheten. Nyckel ligger i samverkan mellan SwebbTV, bloggare, poddare, fria skribenter, kommentatorer, medborgarjournalister, övriga aktörer inom alternativmedia/Nya media, investerare/finansiärer, etcetera, i en för alternativmedia/Nya media anpassad samverkansform (stort utrymme för individualism).

Eva Danielsson skriver att ... ”det vore verkligen läge nu att ösa på från alternativmedia med faktamässigt riktig nyhetsrapportering och alternativ opinionsjournalistik. Alternativmedia behövde bli så stort och vanligt att folk i allmänhet vågar läsa, titta, lyssna. Svensken och troligen speciellt kvinnor är ängsliga för vad folk ska tro om en, ifall man inte är mainstream. Vi har varit en homogen befolkning med konsensus som ändamålsenligt rättesnöre för att kunna samarbeta och överleva i ett hårt, kyligt nordiskt klimat.”

”Vi har inte haft slavar på tusen år och heller inte egentlig slavmentalitet, bara en avvaktande hållning för att vänta ut de värsta stolligheterna och invänta konsensus. Men under den senaste trettioåriga epoken har maktens folk släppt förtöjningarna till vad deras uppdragsgivare, det svenska folket, tycker och gynnas av, och låtit sig förföras av hägrande större internationell makt och ära. Dvs Olof Palmegenerationens politiker med avkomma.”

Thomas Ek betonar det gäller att ...”arbeta fram en gammal hederlig företagsidé, med affärsplan,” medan Tom Crean poängterar att utbudet måste vara bredare än idag (poängen med samverkan), och att man kan lära av framgångsrika program som Rubin Report, Mark Steyn Show, Ben Shapiro Show eller Joe Rogan. De lever bland annat på reklam, många bra idéer där. Hoover Institute. Swebbtv är ett gott första steg men pengar behövs förstås ... (samarbete måste ske) PÅ ETT SÅDANT SÄTT SÅ INTE STATEN KAN STÄNGA ALLT PÅ EN GÅNG!”

Katerina Janouch frågar hur når vi fram till alla dessa kvinnor som röstar på vänstern (Red. unga kvinnor röstar i första hand på C, V, S, MP, L eller Fi) då ... ”det är främst kvinnor och barn som kommer att drabbas av den förändringen som anpassningen till förändringarna innebär”. Lösningen enligt Katerina Janouch är att ... ”kvinnor måste fås att förstå att det är framför allt de själva som far illa på grund av den politik som de röstar på. Men även länder som helhet, där kvinnor far illa, tenderar att fungera dåligt.”

TC kompletterar ... ”tyvärr så verkar socialismens metod, lögnen, att fokusera på det goda och dölja det onda fungera bättre på kvinnor. Lögnen och hyckleriet måste avslöjas, religionens försvinnande verkar ha gjort kvinnor mest skada och socialismen var inte sen att ta upp kvinnors drift att vårda och göra det till ett politiskt vapen, efter migranthysteri så har vi nu klimathysteri.”

”Jag återvänder till att allt det hemska som sker, inte minst det sexuella våldet, måste ut i ljuset och skulden för detta måste visas fram så alla kan se, så att kvinnorna tvingas välja. Självklart gäller samma för alla män som röstar 7-klövern. Att svenska kvinnor våldtas är ett val, ett val som främst kvinnor gör.”

Ett förslag kan vara att SwebbTV startar ett program, utöver befintliga och planerade program, som speciellt vänder sig till kvinnor i 18 till 29 års ålder, ett program med fokus på vad betyder förändringarna för kvinnorna, vad betyder förändringarna för barnen. Det är allvar nu.

Nästa Swebbtv-konferens kan kanske vara ett lämpligt forum för att diskutera och initiera ett samarbete, ett samarbete med målet att etablera en oberoende mediaplattform som kan konkurrerar med (eller mer korrekt konkurrerar ut) MSM. Låt oss nu omgruppera och anfalla istället, som Tom Crean så träffande uttryckte saken.

Vi inom den oberoende demokratiska oppositionen behöver riva ned de postmoderna socialisternas och globalisternas (liberalernas) imperiebygge genom att avslöja deras och övriga aktivisters totalitära maktambitioner (historien förskräcker med koncentrationsläger, Gulag, det Stora språnget, etcetera). Socialisterna och globalister har aldrig varit och kommer aldrig att bli genuina förespråkare för demokrati, de befinner sig djupt förankrade på den motsatta sidan.

Vänstern (socialister och liberaler) anser sig följa goda principer, principer som i verkligheten är genuint onda utvecklar Tom Crean ... ”istället är (principerna) onda och ... vi styrs av de som bäst navigerar i denna ondska ... socialismens sanna väsen, att allt är lögn ... vi styrs av dessa aktivister, SOM I KRAFT AV ATT DE FÖRSTÅR DE ONDA PRINCIPERNA INTE KAN RUBBAS, och absolut inte genom tal om pragmatism ... Pragmatism för dem är att låtsas hålla allmänna val vart fjärde år. Att inte öppet släppa in IS.”

”... vilken mekanism skall få aktivisterna och deras indoktrinerade stimfiskar att ändra sig? Endast en ännu större rädsla, en rädsla för att stå med Svarte Petter, att stå med skulden. Endast detta får folk att lämna stimmet med neontetror. Kan ingen förklara detta?”

Utlandssvensk ger ett konkret exempel på vänsterns ondska ... ”det viktiga är inte om det är teoretiskt möjligt eller inte att få somalier att prestera lika bra som smålänningar. Vi har absolut INGET ansvar för världens somalier men fullt ansvar för svenska barn. Den uppenbara slutsatsen är då att vår första prioritet är att skydda de svenska barnen, dvs. att tillse att de inte kommer i kontakt med MENA folket.”

”Så självklart har vi uppnått äkta svensk konsensus om att göra motsatsen, dvs. använda de svenska barnen som en integrationsresurs. Alla utopister gör självklart allt de kan för att förhindra att just deras barn drabbas, men samtidigt kräver de att andras barn skall offras. Det är ren ondska, inget annat.”

Fredrik Östman utvecklar ... ” Att vara höger ÄR att vara för det goda och det rätta! Det är vänstern som alltigenom är ond. När skall läxan läras? De vill ha det så här! De står för lögn, falskhet och död. Vi vill ha vår civilisation tillbaka! Vi står för sanning, rätt och liv!”

Vattendroppen introducerar begreppet ”röd makt rörelse” ... ”det är ‘Röd-Makt’ rörelsen med bidragsmedia som måste stoppas”. Kort – det är röd maktrörelsen, eller aktivistklassen, som styr Sverige idag, en rörelse som vi måste demontera.

Veckokrönikan avslutar med uppmaningen av Ofrivillig Svenska... ”att ALLA MÅSTE SLUTA UTGÅ FRÅN ATT VÄNSTERN ÄR GOD! Det är den felaktiga grundsatsen som måste utrotas, för utgår man från ett kardinalfel hamnar man lik förbannat aldrig rätt. Vänstern är INTE ”egentligen god”, tvärtom. Vi måste hjälpas åt att en gång för alla utrota denna grundlögn, det är mycket svårt, indoktrineringen i framför allt Sverige är extrem och har så varit i generationer men (Reds. markering) det är vad som krävs för att alls ha en chans att någon gång bli ett fungerande västland.