Veckans krönika 30 november till 6 december 2019

För PK-isterna, idag representerad av 7-klövern (utopiska socialkonstruktivister) inklusive aktivister och övriga medlöpare, är socialismen viktigare än folkets hälsa och välstånd

Vi inleder Veckokrönikan med Patrik Engellaus insiktsfulla krönika om politikernas försök att bygga Sovjetunionen 2.0. Patrik Engellau skriver att ... ”historien utfärdar inga dödsdomar mot felaktiga teorier. Därför frodas draken trots MISSLYCKANDEN SOM SOVJETUNIONEN. Nu är draken på banan igen med gnistrande, elaka ögon och Thunberg väsande längst bak. Nu tror politiker över hela världen att det är annorlunda den här gången, nu ska PLANEKONOMIN fungera, nu ska deras skatter, subventioner och regleringar lyckas bygga om hela världsekonomin så att fossilerna inte längre behövs.”

”(Det) finns ingenting som ger anledning att tro att världens politiker skulle kunna administrera fram en fungerande ”Energiewende” som tyskarna kallar sitt otursförföljda och troligen feltänkta nationella projekt i detta syfte. Ett grundtips baserat på all hittillsvarande erfarenhet är att politikerna kommer att göra systemet sämre än det är. Om de får följa sina instinkter kan det bli slut på den sköna och tillförlitliga värmen under kalla vinternätter. Tågen slutar rulla när det slutar blåsa och vindkraftverken inte levererar el. Slut på exotiska frukter på ICA och planen att lägga värmande elslingor i badrummet kan du glömma. Visst, politikerna säger att det inte kommer att bli så utan allt kommer att lösa sig. Det lovade även Lenin och Stalin. I verkligheten kommer du att få ÖVERLEVA PÅ ROVOR OCH POTATIS.”

A instämmer ... ”varje gång(?) ondskan kavlar upp ärmarna för att genomföra sjukligheter av episka proportioner så är BARN OCH UNGDOMAR I CENTRUM… Som ännu inte har en blekaste aning om hur världen fungerar, vad annars? Mönstret tycks alltid vara att vänstern hela tiden vinner moraliska strider, oavbrutet, samtidigt som verkligheten tvärtom mot orden, blir förstörd. Ständigt samma sak.”

Laura förtydligar ... ”gänget bakom Kyotoprotokollet och andra dumheter, ett gäng som vill TA ÖVER VÄSTVÄRLDENS EKONOMI och därmed också radera västvärldens kultur, frihet och demokratiskt styrda nationer. Med ett påhittat klimathot som förevändning. Greta kan inget om klimatfrågan men är en välregisserad aktivist, hennes farfar är ju känd skådis, och spridningen av hennes aktivism är lika välplanerad och välregisserad.”
”Klimatkrisen existerar inte, så där är det lätt, inga åtgärder behövs. Men jag hade önskat en försiktig hållning mot massinvandring i sig och i synnerhet mot muslimsk massinvandring."
”Islam är en våldsam, hotfull och människofientlig, särskilt kvinnofientlig, religiöspolitisk ideologi. Islam borde inte ha tillåtits komma hit över huvud taget. Islam borde inte ha rätt till vår svenska religionsfrihet, eftersom islam inte tillåter och praktiserar religionsfrihet själva. Man bör dra in alla tillstånd för moskéer och muslimska skolor och avveckla alla bidrag till muslimska föreningar, studieförbund o d. Islam är en herrefolkskultur med anspråk på världsherravälde som vi alla bör vara mycket rädda för ... sedan må man kalla det islamofobi eller något annat hittepå-ord eller vad man vill. Islam måste motas ut och matas ut ur landet.”

Mohamed Omar skriver att ... ”i vänsterns föreställningsvärld är västvärlden genomsyrad av ”islamofobi”, men i verkligheten är det nog mer ”islamofobiskt” på många ställen i islamvärlden där muslimer blir förföljda, diskriminerade och dödade av andra muslimer. Men det struntar vänstern i, sannolikt för att dessa hemska händelser inte kan användas för att bekämpa ”högerextremister”.”

Tom Stall pekar på att ... ”det är också väldigt tyst om Notre Dame, där man kunde se folk ränna runt på taket och tutta på. Hela Frankrikes polis och underrättelsetjänst verkar gå bet. De raderar väl filmer för fulla muggar. Svaret på varför det är tyst är självklart, samexistens är omöjlig, och det förstår de ansvariga men de vet ingen annan råd än att samfällt sitta på locket till kruttunnan.”

Lennart Bengtsson tar upp ansvarsfrågan ... ”så är det om man med berått förstånd och samvete reser tillbaka cirka 500 år i tiden och tar hela landet med sig. För de som har haft ansvaret bör besinna orden SKULD och ANSVAR. Så länge de lever skall de påminnas om detta! Never forgive and never forget!”

PLLAY frågar om vi någonsin kommer att kunna tro på politiker igen ... ”vi lever nu i en förtroendekris för demokratin och våra olika styrelsesätt i västvärlden, en kris vi trodde aldrig skulle kunna uppkomma. Vi trodde totalitarismen och elitismen var avskaffade genom demokratins intåg. VÄNSTERN, ISLAM OCH NYLIBERALISMEN gör nu gemensam sak i attacken på människor, nationen och demokratin, något de hittills, med etablissemangets stöd, lyckas bra med.”

Svenne anser att det är svårt att ta ”klimatnödläge” på allvar då ... ”vi redan nu inom Sveriges gränser – och även i andra länder – har ett antal verkligt AKUTA NÖDLÄGEN att ta itu med som överskuggar ett påstått ”klimatnödläge”. Kommunerna har ett ”ekonomi- och bostadsnödläge”. Hela landet har ett ”brottsnödläge” som bland annat begränsar befolkningens rörelsefrihet och skapar rädsla. Lite tillspetsat skulle man även kunna tillägga ”politikernödläge”. Detta med tanke på de styrandes fullkomliga oförmåga att hantera de ”utmaningar” som de själva har skapat, och detta är problem som sedan länge ”har uppenbarat sig”.”
”De som vill utnyttja klimathysterin för att vrida fokus från de problem som orsakar att landet är i fritt fall lyckas givetvis inte med detta eftersom ”VERKLIGHETENS FOLK” lever mitt uppe i ”utmaningarna” och dessa är betydligt mer påtagliga – och reella – än klimatfrågan.”

Tom Stall poängterar att syftet med klimathysterin är ... ”förtryck, många söker goda intentioner under det som sker med klimathysteri och massmigration och högskattesamhälle men i själva verket så är själva förtrycket syftet. De gamla faraoniska rikena, eller Maya-riket var på så vis en UR-VÄNSTER. Varför göra det så svårt, varför inte helt enkelt tvinga alla att bygga en gigantisk pyramid till de styrandes ära, alla skall släpa en sten, eller flickorna dansa fruktbarhetsdanser och få huvudet avhugget där de dansar. PYRAMIDERNA är ju en mycket mera estetisk variant av socialdemokratin och högskattesamhället, de gjorde den inre styrande principen i VÄNSTERNS SLAVSAMHÄLLE explicit i pyramiden. Allt vi se idag är vår kulturs försök att åter bygga pyramider.”

Politikernas mål att skapa ett Sovjetunionen 2.0, i Sverige 7-klövern med aktivister, får konsekvenser för den enskilde. Johanna Carsbrant 38 år, är en nettoskattebetalare som för några år sedan blev blind, intervjuas av Mikael Willgert på Swebbtv.se. Det framgår av intervjun att myndigheterna och myndigheternas representanter, exempelvis biståndshandläggarna, skär ned på bidragen så att Johanna får mycket svårt att klara sig. Exempelvis behövde Svenska kyrkan hjälpa Johanna att betala senaste hyran ... ”Johanna menar att det finns dyrbar behandling som hon hade hoppats på, men som är svår att få tillgång till. Hon har inte heller råd att lösa ut medicin hon får utskriven. Johanna berättar att biståndshandläggaren har föreslagit att hon ska lösa sina behov genom att ta hjälp av grannar och andra frivilliga.”
”Johanna undrar var alla hennes inbetalda skattepengar har tagit vägen. Hon känner sig väldigt besviken och provocerad över att man i Sverige inte prioriterar de egna medborgarna. Det känns som att politikerna trycker ned gamla och sjuka och gör allt för att inför andra länder framstå som goda.”

Vi kan ställa hur politikerna/myndigheterna behandlar svenskar mot hur politikerna/myndigheterna behandlar s.k. flyktingar från kultur x. ”Enligt en utredning gjord av Skatteverket har 30% - 50% av de asylsökande olika uppgifter registrerade hos Migrationsverket och Skatteverket ... enligt Skatteverket utnyttjas de falska personuppgifterna för betydande brottslig verksamhet.” Linden skriver att ...”SvD har en artikel om en invandrare som har ”åtta” identiteter och att polisen känner till detta. En sådan person kan ”hypotetiskt” få 80,000 kr/mån., eftersom invandrare har många bidrag som svenskar inte kan få. Myndigheternas möjligheter att stävja fusket är omöjliggjort av politikerna som vägrar att låta olika datasystem samköras. De ger med andra ord klartecken till bidragsfusket. Den svenska ekonomin är på väg ner i ett svart slukhål. Och våra folkvalda låter galenskaperna fortgå. Naturligtvis med öppna ögon.”

Mikael Willgert intervjuar Christer Bigander om bland annat asylbedrägerier ... ” Christer Bigander är en entreprenör som bor med sin familj i Filippinerna. På en resa till Barcelona kom han i kontakt med en pakistansk man som sade sig vara från Märsta norr om Stockholm. Mannen berättade för Christer att han tillsammans med några andra bodde halvårsvis i Barcelona och halvårsvis i Pakistan ... Mannen hade rest från Pakistan till Sverige och ansökt om asyl, vilket han fick efter fyra månader. Han angav att han var under arton och var från Afghanistan. Någon kontroll om han talade något språk därifrån gjordes inte. Inte heller att han såg ut att vara runt fyrtio år var något problem.”

”Så fort uppehållstillståndet var klart lämnade han Sverige och har sedan dess inte återvänt. Han har i dag en adress i Märsta, som han betalar 3000 kronor i månaden för till en svensk advokat som sköter all administration ... Mannens fru som bor kvar i Pakistan har ett bankomatkort med vilket hon plockar ut de svenska bidragspengarna från det svenska bankkontot. Att han har en fru i Pakistan samtidigt som han kom som ”barn” till Sverige är inget som har uppmärksammats av svenska myndigheter ... (andra) hade genomfört samma bedrägeri. En av dessa hade fem olika identiteter i Sverige.”

”Christer Bigander kom våren 2017 i kontakt med en resebyrå i Etiopiens huvudstad Addis Abeba med namnet ”Sweden travel.” På dörren till resebyrån fanns en skylt med information om vilka bidrag som kan erhållas i Sverige. De sålde resor till Sverige för asylsökande. Christer berättar att de hade en träningslokal där de utbildade resenärerna i vad de skulle säga vid ankomst, när de skulle kasta passet och annan viktig information ... ”.

Swebbtv.se har lagt upp program som beskriver hur servicehem och äldreboenden omvandlas till migrantboenden som ett led i 7-klöverns politik för ett folkombyte, exempelvis ett program med Lennart "Hoa Hoa" Dahlgren som handlar om hur politikerna ljuger för de gamla.

Tom Stall skriver om kostnads- och inkomstutjämningssystemet mellan kommuner och landsting (regioner numera) ... ”på liknande sätt så skall det skäras i mina barns skola i en av Sveriges ”rikaste” kommuner, men eftersom invandrare kostar så mycket i andra kommuner och dessutom får en massa extra satsningar och kommunerna får sin pengar av staten baserat på invånarantal så blir det så. Man förstår att kommunpolitiker från M till Mp vill byta ut svenskar och slänger ut åldringar och byter dem mot ensamkommmande och andra. KOMMUNPOLITIKERNA ÄR HELT ENKELT PARASITER, LIKSOM RIKSDAGSPOLITIKERNA. Sverige är ett slavskepp som håller på att sjunka och vi svenskar sitter under däck och ror.”

Riksrevisionen skall granska den statliga verksamhetens effektivitet. Är det någon som har hört något från Riksrevisionen när det gäller massinvandringen av i huvudsak migranter från kultur x, eller för den delen, när det gäller det politiskt styrda klimathotet? Kännetecknade för den Svenska Modellen är att den ger sken av att det finns en aktiv tillsyn, vilket i realiteten helt saknas. I Sverige arbetar politikerväldet/aktivisterna efter devisen att MAKT ÄR RÄTT (jfr Stalin och andra totalitära personer). Därtill kommer att etablissemangets media (systemmedia) som statstelevisionen och statsradion utgör politikerväldets och aktivisternas förlängda arm. Nationalsocialisten Joseph Goebbels (propagandaminister och ansvarade för folkupplysning i Tyskland 1933–1945) hade varit imponerad av hur effektiv propagandan och folkupplysningen är i dagens socialistiska Sverige. (En fråga, hade Herr H kunnat rusta upp/kriga i den utsträckning han gjorde utan järnmalm från Sverige?).

Sverige är inte längre en fungerande demokrati, utan en mer eller mindre totalitär stat. De utan jämförelse största (av politikerna initierade) offentliga utgifterna avser massinvandringen samt det påstådda klimathotet. Vill Johanna Carsbrant ta reda på vart nettoskattebetalarnas pengar tar vägen är rådet att börja med att studera utgifterna för dels den politiker-/aktiviststyrda massinvandringen, dels för det politiker-/aktiviststyrda klimathotet.

Tom Stall skriver angående politikerväldet, dvs. 7-klövern inklusive aktivister, att ... ”vi har något långt värre i Sverige nu än parasiter och det är dessa parasiter som velat ha det så, det är DETTA SAMBAND, politikerväldet = våldtäkter, eller politikerväldet = utslängda åldringar osv vi måste visa på ... Swebbtv är idag överlägset bäst på detta, slagkraften i att se detta med egna ögon är mångfalt större än våra analyser, för ser man det bara en gång, så frågar man sig: varför skriver inte Teodorescu, Lifvendahl, Rayman, Dahlberg eller någon annan om det? INGEN i systemmedia skriver om det och bevisar därmed att åsiktskorridoren är 100% intakt.”

Elisabeth tillägger ... ”kärnan i problemen är förstås inte utjämning/skattehöjningar etcetera utan den finns i ledet innan – att politikerna har tagit hit enorma mängder människor som utan krav får ta del av svensk välfärd och bland annat fritt får konsumera sjukvård och tandvård. Och de är storkonsumenter, det kan var och en se som har ärende i sjukhus/tandvårdskliniker. DEN EKVATIONEN GÅR GIVETVIS INTE IHOP.”

Vi befinner oss i omvälvande tidsperiod, en tidsperiod som kännetecknas av att socialismen, neomarxismen, (och de ismer som ingår under socialismen, exempelvis feminismen) håller på att implodera. Jan Hyllengren skriver att … ”vänsteranden (Red. socialismen) växte under ett par århundraden som en cancer i människosjälen och kunde göra så för att livet uppfattas som orättvist. En djupare syn på vad en människa är och vad som är hennes livsuppgift verkar dock vara på frammarsch och därmed ett nytt paradigmskifte.”

Jan Hyllengren lyfter fram något mycket väsentligt, att socialismen är en primitiv ideologi, en ideologi som betraktar människan utifrån ett tvådimensionellt perspektiv. Fredrik Östman speciellt framhäver att ... ”vi lider hela tiden under det faktum att vi upptäckte evolutionen senare än ideologierna. Därför finns evolutionen inte med i ideologierna. De är ytterst primitiva, som ”flat earth society.” Kloka människor behöver inte slikt: konservatismen är också äldre än utvecklingsläran, men strider likväl inte mot den, eftersom den, liksom utvecklingsläran, är baserad på observationer av verkligheten och inte navelskåderi.”
”Men dumma och svaga människor tycks behöva ideologier. Därför behöver vi nya ideologier som innefattar evolutionen och liknande grundläggande sanningar.”

Det paradigmskifte Jan Hyllengren talar om kräver att människor, och då speciellt vänstermänniskor, får en fördjupad kunskap om människan, samtidigt som hon bättre lär sig hantera sina svaga sidor, lägre känslor, sin ondska. Frågan är vad denna lärprocess kommer att kosta i form av blod, svett och tårar.

Hovs_Klipphällar förklarar den politiska etiketten ”PK-ism” ... ”som 18-åring kom jag först i kontakt med den nya studentvänsterns tankevärld. I en av deras tidskrifter läste jag att ”arbetarklassen” numera var ”mutad av superprofiter” — som imperialisterna rövat ihop kan tänka — och därför inte längre var någon revolutionär kraft! Nej, revolutionen skulle nu komma från ”de förtryckta folken i tredje världen”! Där har vi PK-ismen (inkarnation av marxismen) i ett nötskal!” PK-sekten, som utgör den senaste inkarnationen av marxismen

”Enda skillnaden är att de sedan dess slipat sin retorik för att omärkligt smälta in i det gängse politiska samtalet och effektivt påverka vanligt folk. För att mest effektivt kunna bryta ner vårt samhälle kom de på att börja importera de ”revolutionära massorna” hit till oss i Sverige, under ideliga bedyranden att de ville rädda dessa ”stackars förtryckta” från förföljelse och umbäranden! Smart taktik, att tala till MODERSINSTINKTEN. Vem vill inte vara med och rädda folk som har det svårt?? Och så har det rullat på. Studentvänstern tog kontrollen över massmedia, och kunde därifrån effektivt HJÄRNTVÄTTA oss. Ingen kunde stå emot denna propagandamaskin i längden, då vänsterns politruker placerade sig överallt. Därför ser det ut som det gör numera. De, alltså PK-dårarna (Red. vänstersocialisterna och högersocialisterna, = 7-klövern), vill ha det såhär, kort sagt.”

Hovs_Klipphällar utvecklar ... ”marxismen måste alltså uppdateras till Version 2.0 — PK-ismen. PK-sekten kännetecknas av att den först och främst HATAR VÄSTERLANDET, och däremot vurmar för migranter, ”invandrare”, från avlägsna länder med främmande kulturer. Ju mer främmande desto bättre! Och de här främlingarna ska helst översvämma Sverige med sin närvaro, sin främmande och ”uppfriskande” kultur och sitt nedbrytande inflytande på Sveriges kultur. PK-sekten HATAR NÄMLIGEN SVENSK KULTUR OCH VILL FÖRSTÖRA DEN.”

”För oss andra framstår detta som så ABSURT TOSSIGT att många vägrar tro att det kan vara sant! Men det är så tyvärr. Så illa är det verkligen. Det handlar om ren ONDSKA I DESS MEST DJÄVULSKA FORM.” 7-klövern med aktivister har skapat sitt mångkulturella Utopia, DE VILL HA DE SÅ HÄR (Stalins Sovjetunion återskapad på Svensk mark). Ingen får avslöja de fatala bristerna i etablissemangets mångkulturella Utopia för då ingriper den totalitära staten och dess medlöpare. De icke-önskvärda, dvs. äldre, handikappade, oppositionella, etcetera, slängs ut på ett eller annat sätt. Så har alltid totalitära regimer agerat, den svenska regimen utgör inget undantag. Våld ligger i tangentens riktning.

Tom III Crean utvecklar ... ”(PK-isterna, dvs. vänstersocialisterna och högersocialisterna) vill ha det så här, men, VARFÖR VILL DE DET? Makt och pengar är (en förklaring), och detta förklarar mycket, vi styrs av hycklande odugliga parasiter som i politikerväldet har skapat ett YRKESNÄTVERK för dem själva som Lars Bern säger.”

”För mig så missar detta dock essensen av vad som pågår för idéerna har ju en så tydlig riktning och rot ... istället finns det något UNDER MARXS MANIFEST som inte kan tyglas när det väl är utsläppt, och varje gång det släpps ut så kan det inte stoppas och slutar med att de styrande sågar av grenen ALLA sitter på. Det som släpps ut är nämligen ondskans princip, det kan inte beskrivas bättre, det är anti-krist och dessa principer har ett eget liv, långt kraftfullare än dess patetiska utövare i FN eller svensk riksdag. Jag brukar beskriva det med mitt hittepåord ”malokrati” för det och DEN MEST ONDA VINNER ALLTID OCH FÅR MEST MAKT: Lyssna på detta samtal om Stalin (Red. kommunismen gav Stalin utrymme för sin genuina ondska). De är alla fast i en ondskans dans, man kan inte så lätt reducera att BÅDE Schori OCH Bildt vill ta hit IS-mördare, eller att läkare torterade så kallade apatiska barn till makt och pengar. Eller våldtäkterna, eller åldringarna som slängs ut. Tror vi att detta bara handlar om makt och pengar så underskattar vi vad som komma skall. Det kommer varje gång.”

Jan Hyllengren påpekar att ... ”progressiva politiker (Red. socialister/neomarxister) anser i grund att det gamla möjligen var bra, på sin tid, men att det nya är både bättre och nödvändigt. På så sätt fastnar närapå alla som vill bejaka framtiden i så gott som varenda nymodighet och i varenda trends klibbiga trådar. Så snart en politiker som tex Lövin talar om sin progressivitet så menar hon, och alla likadana, att POSTMODERNA IDÉER är bra och framåtsyftande. Att dessa i själva verket är EKON av sådant som prövats och FÖRKASTATS vet de inte. De blir lätta offer för den djupaste ondskans lockelser om att få vara de ädelmodiga som utvalts för att skipa global rättvisa. ALLT ÄR BAKVÄNT.”

Olle Holmqvist skriver att ... ”det svenska samhället måste visa sig som det bättre alternativet, för invandrarungarna. De ser och jämför själva, och det gör många säkert redan. Men att dessa ”svennifierade” blir många, det kan ta tid. Försök att hoppa in i skallen på en invandrarunge, se rubbet ur dennes perspektiv. En del drömmer om radhus och civilekonom, andra ser bara det fientliga avvisande svennarna och deras slappa samhälle.”

Tom III Crean replikerar... ”att folk kan så helt vara DOGMATISKT TROENDE och se bort från sina ögons vittnesbörd. Det är häpnadsväckande och förklaringen till att vi är på väg att utrota svenskarna. Ser inte Olle Holmqvist att rörelsen är PÅ ANDRA HÅLLET, dels genom en kompromisslös kultur (experimentell observation 1: 1.6 miljarder utövare, alla i länder man helst undviker i stort sett), dels genom att våld är lösningsmetoden (experimentell observation 2: våldet i alla länder med kultur x riktat mot alla andra, samt våldet som hela tider VÄXER i Sverige) och till sist genom att antalet av de som följer kultur x växer (experimentell observation 3: svenskarna ligger konstant runt 7 miljoner men i Sverige bor nu sägs det 10 miljoner, via invandring och fler barn). Vad tyder på att vi rör oss i den riktning Olle beskriver, ”tar tid”, pk rakt av, eller så oinformerat att man tar sig för pannan. Olle Holmqvists VILLFARELSER är det farligaste av allt.”

Fredrik Östman skriver att ... ”Olle Holmqvist fortsätter att vara naiv. Hela, fungerande subsamhällen kan inte och vill inte integreras. Det skulle INTE ÄNDRA SIG ENS OM VI ERSATTE VÅRT SJUKA SOSSESAMHÄLLE med ett friskt och dynamiskt nyvästerländsk borgerligt samhälle. Hur vet jag det? Jo, vi var i den situationen för drygt hundra år sedan. Vi försökte lyfta klansamhällena och de primitiva stammarna till vår nivå på precis det sätt du förespeglar. Det kallades KOLONIALISM. Det misslyckades kapitalt och fullständigt. Trots detta har experimentet inte avslutats! Det är de fortsatta försöken i samma anda, med samma mål, det Olle Holmqvists uttrycker, som hela tiden har fortsatts — oavbrutet! Och misslyckandet fortsätter. Det är dags att giva upp och acceptera faktum ...”.

Utlandssvensk instämmer ... ”om Sverige erövrar en stad i Somalia med 10 tusen innevånare eller om man flyttar samma 10 tusen till en förort i Sverige, är ungefär samma sak. De åtgärder man vidtar, kommer att ge samma resultat (eller brist på resultat). Huruvida och i vilken utsträckning de vita svenskarna blir skadade kommer också att bero på samma sak, nämligen i vilken grad somalierna tillåts att komma i kontakt med dem. Den utbredda tron att det ska bli ett annat resultat pga. att MENA figurerna flyttas kallas i amerikansk debatt för ”magic dirt” teorin (i Sverige känt som den ”MAGISKA TUNNELBANE-TEORIN”). De som tror på den verkar helt immuna mot empiri och tror ständigt att bättre resultat ska kunna uppnås genom att flytta migranterna. Hela TÄNKANDET KRING ”INTEGRATION” VILAR I GRUNDEN PÅ DETTA.”

I en paneldebatt om alternativmedia förklarar Mikael Willgert att ... ”politikerväldet (inklusive aktivisterna och medlöparna = 7-klövern) har en agenda, alternativmedia är en del av problemet i 7-klöverns agenda, 7-klöverns agenda är väldigt ondskefull. Den leder till att äldre människor kastas ut från sitt boende, kastas ut från sina jobb, de blir av med sin inkomst, de blir utan social gemenskap och det är det som är avsikten. Det är en mörk agenda, det är en mycket MÖRK OCH ONDSKEFULL AGENDA.”

”7-klövern vill ta ifrån oss det som är vårt, 7-klövern vill ta ifrån oss vårt territorium, 7-klövern vill ta ifrån oss de insamlade skattemedlen, och 7-klövern vill göra oss skuldsatta långt upp över öronen, så att vi aldrig kan bli skuldfria. Det är det som den mörka agendan handlar om. Sedan använder 7-klövern alla möjliga verktyg för att uppnå sin agenda ... Etablissemangets media arbetar för att den mörka agendan skall realiseras, medan alternativmedia vill kasta ljus över de olika bedrägerierna som begås mot det svenska folket. Antingen arbetar man för den mörka agendan, eller så vill man avslöja den.” Deja vu, Sverige styrs idag av samma slag av mörka krafter som styrde i exempelvis Sovjetunionen, DDR, och Tyskland på 1930-talet.

Tom Stall skriver att ... ”Sverige är redan förstört, frågan är om det kan återställas tillräckligt så att man kan låta sina barn växa upp här eller inte. Självklart är politikerväldet problemet, steg 1, de vill ha det så här och måste bort, men efter det så kommer Sverige ändå att bli ett land man inte vill bo i, LIBANON ÄR DET MEST NÄRLIGGANDE ... I USA så har man nu haft 200 år av integration med magert resultat. Sveriges situation är långt värre för den snabbast växande gruppen tillhör kultur x, och alla prognoser tyder på att Sverige blir det land med absolut högst andel i Europa. Det finns inget sätt att hålla ihop detta, så jag anser det vara intellektuell feghet att inte tänka detta till slut, det är ÅTERVANDRING ELLER ATT GE UPP.”

Utlandssvensk förklarar ... ”Detroit och andra liknade städer kan sägas utgöra ett komplett FACIT för det synsätt som (förespråkare för integration för fram). Man hade där massiv arbetskraftsinvandring av svarta från Sydstaterna. De kom alla som assimilerade arbetskraftsinvandrare. De pratade språket, de hade jobb, de betalade skatt, osv. Likväl är resultatet där exakt samma som överallt annars där det är en majoritet svarta, dvs. totalt sönderfall. STADEN ÄR NU HELT FÖRSTÖRD.”

”Om jag öppnar en GIGANTISK TEXTILFABRIK I SMÅLAND som anställer en miljon hazarer, en miljon syrier och en miljon somalier, då kommer Småland att inom en till två generationer vara ett MENA område. Om migranterna har lön eller går på bidrag i första generationen spelar INGEN roll. Denna tro på att migranterna ska bli som oss pga. att de jobbar och betalar skatt är direkt ABSURD. Skulle en vanlig svensk bli muslimsk arab om han fick en anställning i Kairo? Skulle han börja slå sin fru och omskära sina döttrar om han fick ett jobb i Somalia? Skulle han köpa sig en ung pojke som sexslav om han blev skattebetalare i Kabul? Det är så tragiskt korkat…”.

Inflödet av migranter från dysfunktionella länder har som syfte att förstöra den svenska traditionen, den svenska kulturen, nationalstaten Sverige, och istället införa en totalitär socialistisk regim, modell Sovjetunionen 2.0. För socialisterna, idag representerad av 7-klövern inklusive aktivister och övriga medlöpare, är socialismen viktigare än folkets hälsa och välstånd. För makthavaren är socialismen ett effektivt maktinstrument för att skapa privat förmögenhet och publik status. Rikard skriver om marxismen i nya tappningar ... ”(1) när arbetarna förkastade revolutionen, och visade sig ha djupt reaktionära värderingar, och inte var mer intresserade av arbetarmakt än anständig lön, drägliga arbetsvillkor och dylikt, så övergav nomenklaturan arbetarna, och kidnappade kvinnokampen. (2) När kvinnorna visade sig ointresserade av politisk lesbianism, manshat, könssegregation, och utrotandet av familjen, övergav intelligentsian kvinnorna och valde anti-rasismen. (3) Nu, när de brunare människorna visar sig vara helt ointresserade av anti-rasism, anti-kolonialism och kosmopolitism med mera annat än vad för slags materiella fördelar de kan ordna åt sig själva, (4) så väljer den härskande kommunicerande ägarklassen klimatet.”

Patrik Engellau skriver att ... ”min utgångspunkt är att om ett samhälle idogt och långsiktigt beter sig på ett sätt som skadar folkmajoriteten så finns det troligen en härskande minoritet som vinner något på detta beteende. Det är också troligt att denna härskande minoritet gör allt den kan för att sätta stopp för fritt, sökande tänkande på den här punkten. Om den härskande minoriteten exempelvis har en tevekanal kommer den att anstränga sig för att inga störande synpunkter ska slippa fram den vägen.”

”Den härskande minoriteten har jag döpt till politikerväldet med vidhängande välfärdsindustriellt komplex. Dessa gillar inte fritt tänkande eftersom det fria tänkandet hotar deras övertygelser och ideologi och i sista hand även deras självrespekt och livspositioner. De gillar visserligen inte kriminalitet men om kampen mot brottsligheten skulle förutsätta att de sågade av den gren de sitter på så står de hellre ut med laglösheten.”

Den härskande minoriteten hyllar postmodernismen, dvs. socialismen i en modern tappning. Lars Åberg skriver om socialismens grundbult i Sverige ... ”Den mest stabila punkten i dagens Sverige är sannolikt den där socialtjänstlagen sitter förtöjd. Medan andra delar av samhället skälver förblir socialtjänstlagen orubblig; att vara beroende av den är i det avseendet tryggare än att behöva förlita sig på att lönen betalas ut, tåget kommer, vårdcentralen har en ledig tid eller skolan en behörig lärare. Lagen formulerar det gemensammas ansvar för individen, även den mest motsträviga, och stipulerar att ingen ska sakna livets nödtorft. Den är försörjningssystemets grundbult.”

För en icke-socialistisk regering hade en av de första uppgifterna varit att formulerat om socialtjänstlagen i en icke-socialistisk riktning. Detsamma gäller exempelvis grundlagen.

Anders invänder ... ”nu är vi där igen: Medan vänstern tror att allt löses om man åtgärdar de ”socioekonomiska faktorerna”, tror Patrik Engellau (se ovan) att receptet är att ställa krav på människorna. Men tror inte Patrik Engellau att det ställs krav på människorna i Mellanöstern? Jag skulle tro att kraven är synnerligen hårda, men inte har man byggt några i vår mening fungerande samhällen för det. Så varför skulle det inträffa en metamorfos i Sverige när dessa människor kommer hit? På vilket sätt skulle ökad lärarauktoritet och stränga straff hjälpa? Det skulle fortfarande se ut som i Mellanöstern. Repatriering nu, om jag får råda.”

TS ser ingen skillnad ... ”mellan det Patrik Engellau skriver och det välfärdsindustriella (eller, mer korrekt det bidragsindustriella) komplexet, han hoppar till och med över familjen och uppfostran hemma i moral och kultur, och tror att skolan kan utgöra det sociala kittet. Det är för alla praktiska ändamål ingen skillnad på liberaler och dagens socialister (Red. liberaler och dagens socialister = pk-ister), de är alla UTOPISKA SOCIALKONSTRUKTIVISTER som bortser från människans natur.”

Tom Stall skriver att ... ”socialismen använder KVINNLIGT TÄNKANDE, en trunkerad form av kristendomen för att domptera folk, men socialismen och socialdemokratins innersta kärna är ytterst manlig, den förstår att MAKTEN är allt, rättvisan är bara ytan man styr svagare själar med ... Att tänka kristet manligt det är att ta ansvar för sitt våld och rikta det dit det behövs men SVENSKAR HAR FÖRLORAT FÖRMÅGAN ATT KUNNA RESONERA OM VÅLD och har därmed låtit det mest primitiva våld på jorden sprida sig i landet, riktat mot sina egna fränder, FÖRRÄDERI helt enkelt.”

TS tillägger att ... ”vissa människor väljer ondskan och kristendomen rätt förstådd försökte göra oss medvetna om detta hos oss själva och andra, och socialismen gör tvärtom, så idag UPPMUNTRAS ONDSKA helt enkelt.” Mikael Willgert på Swebbtv.se refererar till dessa människor som har valt ondskan när han talar om en mörk och ondskefull agenda (som styr Sverige idag).

Tom Stall avslutar Veckokrönikan ... ”jag måste erkänna att det är svårt att tänka sig ett värre helvete än det som nu är Sverige. Ah, nu överdriver du, tänk hur det var för 150 år sedan, eller i Somalia idag, och du gnäller. Ja jag gnäller för det som sker i Sverige är ett socialistiskt förräderi, där alla värden som gör livet värt att leva angrips och dumheten upphöjts till lag, en tid där människorna fåtts att förråda varandra, och FÖRSTÖRA SINA EGNA BARNS FRAMTID. Förrädartiden, där allt blir värre varje dag, per konstruktion av makthavarna och media.”

... ”att folk plötsligt vaknar upp och förhäxningen bryts är för mig ett drömscenario, DÅ KAN JU KAMPEN BÖRJA!