Bulletin och Andrew Rosenthal

Som fristående läsare och kommentator på DGS har jag några synpunkter på det Tino Sanandaji skriver som kommentar till en artikel av Gunnar Sandelin.
Gerhard Miksche(Red. Detta inlägg har av någon okänd anledning inte varit möjligt att publicera direkt på DGS)  


Tino,
Såvitt jag kan se har varken DGS skribenter eller de som kommenterar minsta intresse i att kasta skit på Bulletin och gör det inte heller. Ej heller finns det någon på sajten som hatar Bulletin. Jag kan inte se att Bulletin uppfattas som konkurrent av DGS, som ju är en icke kommersiell blogg. Utan bara beklagar att ett – som jag uppfattar – försök att erbjuda icke vinklad journalistik vid sidan om main stream media resulterat i just … ordet får du välja själv.
 
Att utse Andrew Rosenthal som chefredaktör för en publikation som säger sig vilja stå utanför main stream media är ett skämt. Ett sorgligt roligt om det görs av oförstånd. Ett dåligt om det görs fullt medvetet om vad vederbörande står för.
 
Som mångårig abonnent av NY Times tror jag mig ha en god uppfattning om vad den tidningen står för.  Och dess nuvarande och forna medarbetare (med undantag för några som fått sparken för att ha avvikit från redaktionens grundsyn). Icke att glömma att DN på sätt och vis är dess förlängda svenska arm.

Donera till Medborgarperspektiv som driver bloggen och Lästips. Vårt arbete och resurser går till att stödja Nya Media och yttrandefriheten.
Klicka på något av beloppen i knappen och du kommer till en ny sida där du kan bekräfta din donation med ett klick eller öka på beloppet.

Publicerad av: 

Gerhard Miksche 2021-07-29